TV & Media

Δανάη Μπάρκα: Είναι πρόκληση να δω αν μπορώ να διατηρήσω ό,τι καθιέρωσε η Ελένη Μενεγάκη

Τι δήλωσε για την μετάβασή της στην μεσημεριανή ζώνη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δανάη Μπάρκα: Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη και την πρόκληση που έχει μπροστά της - Τι δήλωσε για την μετάβασή της στην μεσημεριανή ζώνη

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε μια συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε Για την ης στην τηλεόραση, στην εκπομπή της, αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη μετάβασή της στη μεσημεριανή ζώνη, αλλαγή την οποία χαρακτήρισε πρόκληση για την ίδια, καθώς δεν έχει προηγούμενη εμπειρία σε αυτό το πεδίο.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει πίεση που αναλαμβάνει τη ζώνη που καθιέρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν ωραία η αλλαγή στην μεσημεριανή ζώνη, μια νέα πίστα, πάμε να δούμε τι είναι αυτό και ποιοι άνθρωποι είναι τότε στο σπίτι. Φυσικά με τα άγχη και τις αγωνίες του ότι αυτό το πεδίο δεν το γνωρίζω, δεν το έχω ξανακάνει» είπε αρχικά και στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Όπως και το πρωινό δεν το είχα ξανακάνει αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια, οπότε τώρα, που είναι και η αρχή μας, είμαστε ακόμα που προσπαθούμε να δούμε τι πάει, πώς πάει, τι θέλουν να βλέπουν οι άνθρωποι και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σε σχέση με αυτά που θέλουν να δούνε».

Ερωτηθείσα για το αν της δημιουργεί πίεση το γεγονός ότι πήρε τη «σκυτάλη» από την Ελένη Μενεγάκη, δήλωσε: «Δεν μου δημιουργεί βάρος που πήγα στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη. Είναι δυνατόν να συγκριθώ εγώ ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος; Είναι η ζώνη που η Ελένη καθιέρωσε, δεν αμφισβητείται αυτό ούτε πρόκειται να αμφισβητηθεί. Αυτό όμως ίσως είναι και μια ακόμη πρόκληση για να δούμε τι όντως μπορούμε να κρατήσουμε από όλο αυτό που η Ελένη καθιέρωσε και σε αυτή τη ζώνη» και κατέληξε:

«Όλη αυτή τη χαρά που βλέπαμε τόσα χρόνια κι έδειχνε κι ο κόσμος ότι έχει ανάγκη να περνάει ωραία από το σπίτι. Ίσως είναι μια πρόκληση να δούμε αν μπορούμε να το διατηρήσουμε και να το ταξιδέψουμε κι άλλο».