TV & Media

Αρζόγλου: Όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρετάς τα πάντα

Τι είπε ο ηθοποιός για την μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κώστας Αρζόγλου: Τι είπε ο ηθοποιός για την μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε 

Για το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αρζόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αρχικά, αναφέρθηκε στη διάγνωσή του με όγκο στον εγκέφαλο.

«Όταν σου λένε ότι έχεις όγκο στον εγκέφαλο, αποχαιρετάς τα πάντα, φοβάσαι. Εκείνο τον καιρό κάναμε περιοδεία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και στο Ηράκλειο μου είπαν ότι έχω όγκο, το είπα κατευθείαν στην Αλίκη και της λέω "να σου πω μην κλαις, θέλω μια χάρη, να παίξουμε σήμερα"», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Φαίνεται λίγο περίεργο αυτό, μου έκανε καλό δηλαδή ότι στην εντατική είδα το φως στην άκρη του τούνελ. Αυτό το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Μου άλλαξε τη διαδρομή».

Ακολούθως, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Από την Αλίκη θυμάμαι σχεδόν τα πάντα. Η ίδια παρήγαγε την εικόνα της και εκείνη καθοδηγούσε τα πάντα. Σαν συνεργάτης ήταν σαν σταρ, μεγάλη σταρ», είπε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και τις γυναίκες που παντρεύτηκε.

«Εάν ο πλούτος μετριέται με τους πόσους γάμους έχεις κάνει, είμαι πάμπλουτος, στην τσέπη μου δεν είμαι. Ο γιος μου, ο Παύλος, δεν θέλει να δει θέατρο καθόλου, δεν έρχεται ούτε σε πρεμιέρες δικές μου. Καταλαβαίνει από τον κόσμο ότι κάποιος είμαι, αλλά δεν έρχεται ο ίδιος να δει ποιος είμαι», είπε κλείνοντας.