TV & Media

Άννα Φόνσου: «Δεν πάω στους γιατρούς, θέλω να φύγω μία και καλή από τη ζωή»

H ηθοποιός έχει ιδρύσει από το 1997 την δομή «Σπίτι του Ηθοποιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άννα Φόνσου
Η Άννα Φόνσου © Eurokinissi

Άννα Φόνσου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πηγαίνει στους γιατρούς

Η ηθοποιός και ιδρυτής του «Σπιτιού του Ηθοποιού» Άννα Φόνσου αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να επισκέπτεται συχνά τους γιατρούς κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης. 

Ειδικότερα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κουράζομαι, όχι. Θα κουραστώ όμως μια και καλή γιατί έχω πει ότι δεν κουράζομαι, ότι δεν πηγαίνω στους γιατρούς αν και εκτιμώ την επιστήμη τους. Δεν πάω, δεν θέλω να μου πουν τίποτα ότι έχω. Θέλω, έτσι, μια και καλή να φύγω από τη ζωή».

«Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στους γιατρούς, εκτός από εμένα» απάντησε με χιούμορ, αμέσως μετά τη σχετική σύσταση των δυο παρουσιαστών της δημόσιας τηλεόρασης, η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Άννα Φόνσου έχει αγωνιστείγια τα δικαιώματα των ηθοποιών και το 1997 με δικά της κεφάλαια ίδρυσε το «Σπίτι του Ηθοποιού», που φιλοξενεί άπορους ηθοποιούς. Για τη φιλανθρωπική της δράση τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2016. Κατά καιρούς ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις, τα έσοδα των οποίων διατίθενται επίσης στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2000 ήταν υποψήφια με το ΚΚΕ και στις εκλογές του 2009 και του 2012 ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας.

 


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.