TV & Media

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Έκανα ασκήσεις απώλειας για να διαχειριστώ τον θάνατο του σκύλου μου

«Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για μια απώλεια», πρόσθεσε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κουρούμπαλης: Έκανα ασκήσεις απώλειας για να διαχειριστώ τον θάνατο του σκύλου μου

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Τι είπε για τις απώλειες και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον θάνατο του σκύλου του

Για τη φοβία που αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια με τον θάνατο μίλησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο δύσκολο του ήταν να διαχειριστεί την απώλεια της σκυλίτσας του.

«Έχω ηρεμήσει πολύ σε σχέση με τον θάνατο. Όταν ήμουν μικρός, είχα δύο απώλειες κοντινές, τη μία μετά την άλλη στην οικογένειά μου. Απώλειες στενών συγγενικών προσώπων. Ταράχτηκα, φοβήθηκα πάρα πολύ κι έμεινε αυτή η φοβία για πάρα πολλά χρόναι», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Τώρα είναι πολύ πιο ήπια τα πράγματα. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για μια απώλεια. Φέτος έχασα τον σκύλο μου και αν και το ήξερα πολύ καιρό ότι θα γίνει αυτό, έκανα ασκήσεις απώλειας. Πρωινή γυμναστική απώλειας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4rgedi7n849)

«Σκεφτόμουν δηλαδή, ότι θα φύγει, θα την θάψω εκεί, δεν θα έχω το κρεβάτι της, δεν θα μπορώ να την αγκαλιάζω, να τη μυρίζω, δεν θα βγαίνουμε βόλτα, δεν θα πηγαίνουμε στο πάρκο, δεν θα έχω να πω κάτι με τους ανθρώπους, με τους οποίους λέω κάθε μέρα τα νέα μας», συνέχισε και κατέληξε για τις ασκήσεις απώλειας που έκανε:

«Έκανα ασκήσεις, αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα. Όταν ήρθε το γεγονός, ενώ ήταν πολύ ήπια κλιμακούμενο, δεν το άντεξα. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Αν λοιπόν, με ένα ζώο που γνωρίζω ότι θα φύγει κι έχω μια στενή σχέση, δεν μπορώ να προετοιμαστώ, πόσω μάλλον για άλλες πιο βαθιά δεμένες σχέσεις».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.