TV & Media

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερες

Τι είπε για την μητέρα του και την δική της περιπέτεια υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zaxaratos

Τάκης Ζαχαράτος: Τι είπε για την Μαρινέλλα, την μητέρα του και την δική της περιπέτεια υγείας

Στην περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας και την παρόμοια που πέρασε η μητέρα του, αναφέρθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί με την σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια.

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα, όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4rucr37m9yx)

«Τότε με τη μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή το μάθημα είναι ότι ναι μεν ξεπερνάς τα όριά σου, αλλά έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς κι άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες "το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι", έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι, ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη, κι άλλο κουράγιο».

«Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά», κατέληξε ο Τάκης Ζαχαράτος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.