TV & Media

Ο Πιρς Μόργκαν ζητά συγγνώμη από τον Jay-Z και την Μπιγιονσέ λόγω Diddy

Σοβαρές κατηγορίες σε βάρος του ζεύγους κατά τη διάρκεια εκπομπής για τον ατιμασμένο ράπερ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκάνδαλο Diddy: Ο Πιρς Μόργκαν ζητά συγγνώμη από τον Jay-Z και τη Μπιγιονσέ για τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν σε βάρος τους στην εκπομπή του.
O Πιρς Μόργκαν στο πλατό της εκπομπής του. Δεξιά, Σον «Diddy» Κομπς, Μπιγιόνσε και Jay-Z σε κοινή τους εμφάνιση στη Νέα Υόρκη © Instagram/Pierce Morgan | Jamie McCarthy/WireImage

Σκάνδαλο Diddy: Ο Πιρς Μόργκαν ζητά συγγνώμη από τον Jay-Z και την Μπιγιονσέ για τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν σε βάρος τους στην εκπομπή του. 

Ο Πιρς Μόργκαν ζήτησε συγγνώμη από την Μπιγιονσέ και τον Jay-Z μετά τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εναντίον τους στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored, την οποία παρουσιάζει στο YouTube.

Η τραγουδοποιός Τζάγκουαρ Ράιτ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν την περασμένη εβδομάδα, για να συζητήσει τις πολυάριθμες καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του μεγιστάνα της ραπ, Σον «Diddy» Κομπς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ράιτ αναφέρθηκε στον Jay-Z, για λογαριασμό του οποίου εργάστηκε στο παρελθόν, ως «τέρας», ενώ χαρακτήρισε τον ίδιο και την Μπιγιονσέ ως «μοχθηρό ζευγάρι». Ισχυρίστηκε ότι ο Jay-Z είχε δεσμούς με τον Diddy και άλλους, διατυπώνοντας σοβαρές κατηγορίες τόσο κατά του Jay-Z όσο και της Μπιγιονσέ.

Ο Πιρς Μόργκαν ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Jay-Z και τη Μπιγιονσέ

Στον απόηχο της συνέντευξης, ο Πιρς Μόργκαν εξέδωσε απολογία λέγοντας:

«Οι δικηγόροι τους επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν εντελώς ψευδείς και δεν έχουν καμία βάση. Και ως εκ τούτου συμμορφωθήκαμε με το νομικό αίτημα να τους κόψουμε από την αρχική συνέντευξη.

»Η επεξεργασία συνεντεύξεων δεν είναι κάτι που κάνουμε ελαφρά τη καρδία σε μια εκπομπή που ονομάζεται Uncensored. Αλλά, όπως οι παροιμιώδεις κραυγές φωτιάς σε ένα γεμάτο θέατρο, υπάρχουν και για εμάς νομικά όρια. Και ζητάμε συγγνώμη από τον Jay-Z και την Μπιγιονσέ».

“He's a MAFIA Boss!” Diddy Latest Feat DJ Vlad | 'Household Names Will Be Revealed'

Ο Μόργκαν εξέφρασε επίσης το σκεπτικό του γύρω από την πρόσκληση της Ράιτ στην εκπομπή:

«Έχει προβάλει ισχυρισμούς για τον Κομπς εδώ και χρόνια. Αυτοί οι ισχυρισμοί θα τύχουν μεγάλης προσοχής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε πολλές πλατφόρμες για πολλά χρόνια. Και αυτό είναι το θέμα με τις πλατφόρμες.

»Η πραγματικότητα του σύγχρονου κόσμου είναι ότι σχεδόν όλοι έχουν μια πλατφόρμα, αρκεί να έχουν κάτι να πουν που άλλοι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την καλέσαμε να μας δώσει συνέντευξη. Οι άνθρωποι που προβάλλουν αυτούς τους ισχυρισμούς έχουν κοινό με ή χωρίς εκπομπές όπως η δική μου».

Η Ράιτ δεν έχει σχολιάσει τις αλλαγές στη συνέντευξή της.

Αχαλίνωτες θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο για τη δράση του Diddy

Ο Σον «Diddy» Κομπς αντιμετωπίζει ισχυρισμούς από πολλούς άνδρες και γυναίκες ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά, σε περιστατικά που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Έπειτα από εννέα αγωγές που κατατέθηκαν εναντίον του από τον Νοέμβριο του 2023, ο Κομπς συνελήφθη τον Σεπτέμβριο για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής εμπορίας και εκβιασμού, με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να κάνουν λόγο για «εγκληματική επιχείρηση, τα μέλη και οι συνεργάτες της οποίας εμπλέκονται και επιχειρούν να εμπλακούν, μεταξύ άλλων εγκλημάτων, σε σεξουαλική εμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγή, εμπρησμό, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης».

Δεν του επετράπη η αποφυλάκιση με εγγύηση. Μετά τη σύλληψή του, ένας δικηγόρος από το Τέξας, ο Τόνι Μπάζμπι, ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί 120 ακόμη φερόμενα ως θύματα του «Diddy» Κομπς.

Η υπόθεση καταβαράθρωσε τη φήμη ενός από τους πιο επιτυχημένους διασκεδαστές στις ΗΠΑ, ο οποίος, εκτός από τις πολυάριθμες σόλο και συνεργατικές δουλειές του ως ράπερ και παραγωγός, διηύθυνε επιχειρήσεις όπως η Bad Boy Records (στους καλλιτέχνες της οποίας περιλαμβανόταν ο Notorious BIG), τα ρούχα Sean John και η βότκα Cîroc.

Η δημόσια εξέταση του υψηλού προφίλ και του γεμάτου διασημότητες τρόπου ζωής του έχει οδηγήσει σε αχαλίνωτες θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο, με πολυάριθμους ισχυρισμούς και φήμες που διατυπώνονται εναντίον προσωπικοτήτων πρώτης γραμμής, σχετικά με υποτιθέμενη εμπλοκή ή θυματοποίηση στις πράξεις του.

(Με πληροφορίες του Guardian)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.