TV & Media

Ιωάννα Τούνη: Επιτίθεται σε εκπομπές που σχολίασαν την περιπέτεια στο Λονδίνο

«Σχολιάζετε σαν τις κότες... πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα;» λέει σε νέο βίντεο στο TikTok

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από βίντεο στο TikTok στράφηκε κατά εκπομπών που σχολίασαν την περιπέτεια με αεροπορική εταιρεία στο Λονδίνο 

Η Ιωάννα Τούνη επιτέθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές για τα σχόλια που έκαναν, με αφορμή την περιπέτεια που κατήγγειλε ότι έζησε μαζί με εγκυμονούσα φίλη της στο Λονδίνο, όταν στην πύλη επιβίβασης στο αεροπλάνο δεν τους επετράπη η είσοδος. 

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από τη σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω» έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε ανάρτησή της στο TikTok. 

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε» λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε την Τρίτη (8.10). 

Όσα κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη για την περιπέτεια στο Λονδίνο

Η Ιωάννα Τούνη πέρασε το Σαββατοκύριακο με παρέα φίλων της στο Λονδίνο, ωστόσο, καταγγέλλει ότι όταν έφτασε στο αεροδρόμιο και στην πύλη επιβίβασης δεν επετράπη στην ίδια και την εγκυμονούσα φίλη της η επιβίβαση στο αεροπλάνο για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια μέσα από βίντεο στα social media περιέγραψε όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν: «Με συγχωρείτε αν δεν σας αρέσουν αυτά, είμαι πολύ συγχυσμένη. Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη…Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου…»