TV & Media

«Βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με παρέσυρε»: Συγγνώμη ζητά η θαυμάστρια στον Πλούταρχο

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι τον παρενοχλούσε για χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλούταρχος: Συγγνώμη ζητά η θαυμάστρια που τον παρενοχλούσε για χρόνια
Πλούταρχος: Συγγνώμη ζητά η θαυμάστρια που τον παρενοχλούσε για χρόνια © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Πλούταρχος: Συγγνώμη ζητά η θαυμάστρια που τον παρενοχλούσε για χρόνια - Όσα είπε στην κάμερα

Ξεκινά αύριο, Τετάρτη, η εκδίκαση της μήνυσης του Γιάννη Πλούταρχου κατά της 47χρονης θαυμάστριας η οποία κατηγορείται ότι τον παρενοχλούσε για τρία χρόνια, αναμένοντάς τον έξω από το σπίτι του και στέλνοντάς του ερωτικά μηνύματα με - πολλές φορές - χυδαίο περιεχόμενο.

Η φανατική θαυμάστρια του γνωστού τραγουδιστή μίλησε στον ALPHA για το θέμα, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάστωση τόσο από τον Γιάννη Πλούταρχο όσο και από την οικογένειά του, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει και να κάνει κακό.

H θαυμάστρια ζητά συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο» είπε αρχικά η 47χρονη και πρόσθεσε:

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Πήγαινα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω.

Τίποτα περισσότερο. Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4ql6j1h5jbt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.