TV & Media

Κατερίνα Παναγοπούλου για Έλενα Ακρίτα: «Θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με φούστες, τσάντες και γόβες»

Η απάντηση που έδωσε η δημοσιογράφος και anchorwoman του MEGA όταν ρωτήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Παναγοπούλου καλεσμένη στο «Buongiorno»
Η Κατερίνα Παναγοπούλου καλεσμένη στο «Buongiorno»

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η απάντηση που έδωσε η δημοσιογράφος και anchorwoman του MEGA όταν ρωτήθηκε για την περιβόητη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε την Παρασκευή η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και anchorwoman του MEGA απάντησε για το πώς αισθάνεται που ξεκίνησε για πέμπτη σεζόν να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του MEGA, ενώ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την περιβόητη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα η οποία σχολίασε τα ρούχα, τα παπούτσια και την τσάντα της Κατερίνας Παναγοπούλου στην ετήσια εκδήλωση του Προεδρικού Μεγάρου.

Κατερίνα Παναγοπούλου: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Υπάρχουν πολλοί που σου απευθύνονται και φαντασιώνονται ότι κάνετε διάλογο. Δεν θα τους δώσω αυτή τη χαρά. Λένε αυτό που λένε, κρίνονται για αυτό που λένε και δεν θέλω να σπαταλάω ούτε ένα λεπτό για να απαντάω σε κακεντρέχειες», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Γενικώς δεν έχω απαντήσει για το θέμα και ήταν συνειδητή η απόφασή μου. Δεν θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που είναι αδιάφορα. Θεωρώ ότι οι πολίτες έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα να διαχειριστούν, έχουν το πρόβλημα για παράδειγμα της ακρίβειας, των υψηλών ενοικίων και τόσα άλλα και προσωπικά θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με τους φούστες, τις τσάντες και τις γόβες άλλων γυναικών. Ιδίως όταν μιλάει μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα. Αλλά εκείνες τις μέρες πήρα τόση αγάπη για αυτό που έγινε, τόσα γλυκά σχόλια και συμπαράσταση. Θυμάμαι εκείνη την ημέρα έγραφα για τα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου και χτυπούσε συνεχώς το κινητό μου να μου πουν τι συνέβη. Δεν ασχολήθηκα, βγήκε μια θεσμική απάντηση από την ΕΣΗΕΑ η οποία καταδίκαζε τον κακοποιητικό λόγο που δέχτηκα και από εκεί και πέρα δεν σπατάλησα χρόνο. Δεν με αγγίζουν όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4mxaalw22dt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.