TV & Media

Ο Γιάννης Πλούταρχος πηγαίνει στα δικαστήρια 47χρονη εμμονική θαυμάστριά του

Τον περίμενε έξω από το σπίτι του και του άφηνε ερωτικές επιστολές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιάννης Πλούταρχος: Μήνυση σε 47χρονη εμμονική θαυμάστρια που πήγαινε έξω από το σπίτι του και του άφηνε ερωτικές επιστολές

Εκδικάζεται τις επόμενες ημέρες η μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος σε 47χρονη εμμονική θαυμάστριά του, η οποία κατηγορείται ότι τον παρενοχλούσε για τρία χρόνια, αναμένοντάς τον έξω από το σπίτι του και στέλνοντάς του ερωτικά μηνύματα με - πολλές φορές - χυδαίο περιεχόμενο. 

Η 47χρονη εμμονική θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης χωρίς άσκηση βίας.

Γιάννης Πλούταρχος: Εκδικάζεται η μήνυση σε εμμονική θαυμάστρια 

Σύμφωνα με τον Alpha, αύριοΤετάρτη (9.10) αναμένεται να εκδικαστεί η έγκληση που κατέθεσε ο γνωστός τραγουδιστής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 47χρονη πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και παρέμενε έξω από την οικία του, βραδινές ώρες μέχρι τα ξημερώματα, ενώ του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία τα συνόδευε με προσωπικά της αντικείμενα.

Η ίδια δηλώνει αθώα και ανέφερε πως ήθελε να γνωρίσει καλύτερα τον τραγουδιστή και να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του.