TV & Media

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη»: Η Μαρία Μπακοδήμου για την περιπέτεια με την υγεία της

Η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μαρία Μπακοδήμου για την περιπέτεια με την υγεία της - Η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική - Η ανάρτησή της

Μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της αντιμετώπισε η Μαρία Μπακοδήμου, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρία Μπακοδήμου χρειάστηκε να υποβληθεί σε διαγνωστικές εξετάσεις. Η φαρμακευτική ουσία που της χορηγήθηκε της προκάλεσε αλλεργικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην εντατική, όπου και παρέμεινε για μερικά 24ωρα. Πλέον, η παρουσιάστρια έχει λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το πρωί της Τρίτης (8.10), έστειλε το δικό της μήνυμα για την περιπέτεια υγείας. 

Μαρία Μπακοδήμου: Η ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας της

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου και συνέχισε: «Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!»