TV & Media

Άγγελος Παπαδημητρίου: Η απιστία δεν έχει τόση σημασία

«Είναι σαν να έφαγες κρυφά ένα γλυκό», είπε ο γνωστός ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
papadimitriou

Άγγελος Παπαδημητρίου: Τι είπε ο ηθοποιός για την απιστία, τις σχέσεις και τα προβλήματα στη συγκατοίκηση

Για τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη συγκατοίκηση ενός ζευγαριού, τις σχέσεις και την απιστία μίλησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Τα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικές… πόλεις. Για κρεβατοκάμαρες μιλάμε τώρα; Θα ζήσεις με τον ίδιο άνθρωπο σε ένα σπίτι; Έχω συγκατοικήσει, αλλά με μεσοτοιχία. Αν έχεις κάποιον συνέχεια να σε κοιτάει, νιώθεις ότι σε παρακολουθεί η Interpol. Όταν θα έρθει η στιγμή θα βρεθείτε, να είσαι έτοιμος, φτιαγμένος κτλ. Θα σε κοιτάει που ανοίγεις το ψυγείο το βράδυ και τρως ένα γλύκο; Πάει κάηκες, καταστράφηκες», είπε αρχικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου και πρόσθεσε για την απιστία:

«Έχω υπάρξει άπιστος. Δεν μπορείς να αφιερωθείς σε έναν άνθρωπο, ανά πάσα στιγμή θα κάνεις μια παρασπονδία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4q65gnsug5t)

«Υπάρχει παντοτινή αγάπη, αλλά με παρασπονδίες. Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να πεις ότι απίστησες. Αυτά δεν τα λες ποτέ, εκτός αν σε πιάσει η αστυνομία στα πράσα. Αλλιώς ποτέ δεν τα λες. Οι παλιοί τα έλεγαν αυτά τα πράγματα; Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ. Ποτέ, αθώος», συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Μα δεν έχουν και σημασία αυτά. Δηλαδή τους δίνουμε μια σημασία. Είναι σαν να έφαγες ένα γλυκό κρυφά. Δεν έχουν τόση σημασία αυτά. Η σχέση είναι ένα βαθύ πράγμα, ούτε που το θυμάσαι ποτέ. Αρκεί να προσέχεις να μην κολλήσεις τίποτα. Αυτά είναι τα δράματα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.