TV & Media

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν θα σταματήσω όσο υπάρχει κακοποιητικός λόγος

Τι είπε για την κοινωνία, τα όσα λέγονται και το παιδί του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sergoulopoulos

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι είπε για την κοινωνία, τα όσα λέγονται και το παιδί του

Τον θυμό του για όσα λέγονται για την οικογένειά του και το παιδί του εξέφρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Θα μιλήσουν για την οικογένειά μου; Θα ακουστεί άποψη για τη ζωή μου; Έχω μιλήσει για τη σεξουαλικότητά σου; Θα μιλήσει ο άλλος και θα έχει άποψη για την οικογένειά μου; θα πει αυτός για το παιδί μου; Θα ανεχθείς να πει κανείς για το παιδί σου ότι θα βγει ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μιλήσει κανείς για τη σεξουαλική ζωή του άλλου και πώς θα χειριστώ το παιδί μου; Η οικογένειά μου είναι δική μου. Όσο οι άνθρωποι είναι γόνιμοι θα κάνουν παιδιά» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πρόσθεσε πως «όταν υπερασπίζεσαι το παιδί σου, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Ας το συζητάνε στα καφενεία μεταξύ τους».

Για τις «άμυνες» του γιου του, Γιώργου, είπε «εσύ δεν συζητάς με το παιδί σου; το παιδί σου το θωρακίζεις με την αλήθεια. Ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως πιστεύει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν στις οικογένειες και ας τα εξηγήσουν αυτοί στα παιδιά τους. Εγώ ξέρω πώς θα μιλήσω στο παιδί μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4q5c04w5e6p)

Όπως ξεκαθάρισε, δε, θα συνεχίσει να μιλάει για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων «όσο υπάρχει κακοποιητικός λόγος».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να μιλάω γι' αυτό, να σταματήσω να διεκδικώ πράγματα όσο υπάρχει καιοποιητικός λόγος, θα τον σβήσουμε, δεν θα περάσει αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Το μόνο που μπορώ να κάνω από το 2011 και σήμερα είναι έχω δείξει τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, να είμαι ορατός εγώ και οι άνθρωποί μου».

«Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ορισμένοι άνθρωποι έχουν την αίσθηση ότι χάνουν την πατριαρχία στην αγέλη. Όταν χάνει κάποιος την πατριαρχία, αρχίζει να ταρακουνιέται και εμφανίζει κάποιες άμυνες. Δεν πειράζει, θα το συνηθίσει», σημείωσε ο παρουσιαστής και κατέληξε:

«Σαν κοινωνία ας προσπαθήσουμε να έρθουμε ενάντια στη βια των παιδιών, τα παιδιά σκοτώνονται μεταξύ τους και να αφήσουμε τους ανθρώπους να αγαπιούνται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτίθεσαι στην αγάπη; Να πει ένας άνθρωπος "γιατί αγαπάς κάποιον άλλο;"; Γιατί θα πρέπει να κρύβεται η αγάπη και να θεωρείται παράνομη; Και μάλιστα είναι αγάπη που αφορά εμάς και όχι τον άλλο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4q54ax3wuqp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.