TV & Media

Παύλος Χαϊκάλης για Μάρκο Σεφερλή: Έχει δώσει αγάπη και έχει λάβει μίσος

Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χαϊκάλης
Παύλος Χαϊκάλης © EUROKINISSI

Παύλος Χαϊκάλης: Εξέφρασε την στήριξή του στον Μάρκο Σεφερλή - «Έχει δώσει αγάπη και έχει λάβει μίσος», είπε

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή.

Ειδικότερα, ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε στα όσα έχουν προκύψει με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή και τάχθηκε υπέρ του κωμικού.

«Πιστεύω ότι ο Μάρκος θα πρέπει να σταματήσει γιατί δεν είναι καλή αυτή η διαδικασία. Επειδή τον ξέρω, είναι αλώβητος κι έχω να σημειώσω κάποια σημεία,  γιατί αγαπώ και στηρίζω Μάρκο Σεφερλή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος, αυθεντικός και δεν είναι δήθεν. Δεν ασχολείται με τους άλλους, παρά μόνο με τη δουλειά του. Δεν έχει προσβάλει κανέναν συνάδελφο, δεν έχει κακολογήσει κανέναν, παρότι έχει ακούσει πάρα πολλά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4pejuuxhg41)

«Δεν έχει πολιτικές πλάτες και στηρίγματα. Δεν ζει από επιχορηγήσεις και χορηγίες, δεν έχει εναλλακτικό δήθεν θέατρο. Δεν έχει αποδομήσει έργα και συγγραφείς για να εντυπωσιάσει. Δεν στηρίχθηκε από κανέναν, όταν αντιμετώπισε πόλεμο και δύσκολες στιγμές. Για όσους μιλάνε, έχει κατορθώσει να γεμίσει για 20 χρόνια θέατρα μόνος του. Έγινε παρουσιαστής και παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση, γιατί είναι επιτυχημένος», υπογράμμισε και κατέληξε:

«Έχει δώσει αγάπη και έχει λάβει μίσος. Τον Μάρκο τον ξέρω από μικρό παιδί. Δεν έχει καμία διάθεση να ξεφτιλίσει και να προσβάλει κανέναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χτυπάμε τον Μάρκο και όχι τους δήθεν. Να σταματήσει αυτή η ιστορία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.