TV & Media

Λάκης Γαβαλάς: «Η τηλεόραση είναι άσχημη, ακόμα και οι ηλικιωμένοι μπαίνουν στο Τik Tok»

H αναφορά στην Ματούλα Ζαμάνη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Γαβαλάς
© NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Λάκης Γαβαλάς: Τι λέει για την σημερινή τηλεόραση

O Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην σημερινή τηλεόραση και σε ένα πρόσφατο περιστατικό με την Ματούλα Ζαμάνη. 
 
«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι άσχημη, ακόμα και οι ηλικιωμένοι μπαίνουν στο Τικ Τοκ. Οι πρωινές εκπομπές έχουν μια δυστυχία, παίρνουν ένα θέμα και το εξευτελίζουν. Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει τα ίδια πράγματα, γιατί να δει κάτι ανούσιο και ανόητο;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Καλά έκανε η Φαίη Σκορδά και πήγε στο Mega. Επειδή τότε, στον ΣΚΑΙ, ήμασταν σε κοντινά πλατό, κανείς από τις δύο μεριές δεν ήταν ευχαριστημένος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κρατάει το παλιό κοινό του Mega, ο Ουγγαρέζος κρατάει το ενδιάμεσο της Φαίης με την Ελένη», συνέχισε.

Αναφορικά με την Ματούλα Ζαμάνη, ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε: «Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε τη μπλούζα της πάνω στο κέφι της, αλλά αυτό δεν πρέπει να το μοιραζόμαστε με τη… φαγάνα των social media. Το έκανε από αγάπη για το κοινό της, αλλά δεν βγήκε ωραίο. Η Ματούλα θα έπρεπε να προστατεύσει τον σωματότυπό της. Θα μπορούσε να το κάνει πιο χαριτωμένο. Ο κόσμος δεν συζητάει για το καλό της βραδιάς, αλλά γι’ αυτό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.