TV & Media

Άννα Μενενάκου για Σωτήρη Τσαφούλια: Είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει

Τι είπε για τον σύντροφό της, τους στόχους και την καριέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Μενενάκου: Η συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»
Άννα Μενενάκου: Η συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» © Instagram

Άννα Μενενάκου για Σωτήρη Τσαφούλια: Είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει - Η συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»

Η Άννα Μενενάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο «Action 24» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της Σωτήρη Τσαφούλια και τη γνωριμία τους.

«Ο Σωτήρης είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει. Δεν είναι κάτι γενικό αλλά κάτι ειδικό. Ήθελα πάρα πολύ το άλλο μου μισό. Προφανώς ήθελα το να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα π.χ. να μας αρέσει να βλέπουμε σειρές μαζί και να μην παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά για τη διασκέδασή μας» είπε η Άννα Μενενάκου και συνέχισε για τις συνεργασίες της.

«Εγώ είμαι άνθρωπος του ανήκειν κι έτσι ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα. Θέλω να ανήκω και θέλω την ομάδα μου», τόνισε στη συνέχεια η Άννα Μενενάκου ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που βάζει. «Οτιδήποτε βάλεις στόχο, με την πολύ καλή έννοια, και το θέλεις πολύ και εργαστείς για αυτό, με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει σε εσένα. Γενικά όταν βρίσκομαι σε σημεία που νιώθω ότι δεν μου πάνε τα πράγματα καλά, αναλογίζομαι. Την φτιάχνουμε την τύχη μας πιστεύω», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν λύνονται δια μαγείας τα θέματα. Θα φτάσω στην τρέλα, θα αγχωθώ πολύ ανάλογα με την κατάσταση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4mj5vee1gvl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.