TV & Media

Μάρκος Σεφερλής: Όλοι γράφουν ότι κοροϊδεύω το Νέμο, είναι λάθος, σατιρίζω

Η απάντησή του για την κριτική που δέχεται για τη δουλειά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρκος Σεφερλής
Μάρκος Σεφερλής: Όλοι γράφουν ότι κοροϊδεύω το Νέμο, είναι λάθος, σατιρίζω © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντησή του για την κριτική που δέχεται για τη δουλειά του

O Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την έντονη κριτική που δέχεται για τα σκετς που ανεβάζει στο Δελφινάριο και έδωσε την απάντησή του σε όλους εκείνους που χαρακτηρίζουν τη δουλειά του ως μη ποιοτική. 

«Δεν υπάρχει ποιοτικό-μετρο να καθορίσει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνω καμιά προσπάθεια να με αποδεχτούν οι “ποιοτικοί” ηθοποιοί. Αυτό που θέλω είναι να με αποδέχονται οι ποιοτικοί άνθρωποι. Καινούργιες γενιές μεγαλώνουν με τις παραστάσεις μου και αυτό είναι που τους ενοχλεί γιατί επηρεάζω τα παιδιά. Μέσα από τις παραστάσεις μου λέω τη γνώμη που είναι και γνώμη χιλιάδων ανθρώπων. Ο κόσμος φοβάται να μιλήσει, φοβάται να πει αυτό που αισθάνεται, φοβάται να δείξει αυτό που τον ευχαριστεί», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής

Μάρκος Σεφερλής: Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία πέφτουν να φάνε μόνο εμένα

Σε άλλο σημείο, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε: «Δεν έχω εμμονές με κανέναν γιατί δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνεται για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Δεν ξυπνάω το πρωί έχοντας βάλει στόχο να “χτυπήσω” κάποιον. Αυτό το κάνουν όλοι οι άλλοι με μένα και αμύνομαι. Όλοι γράφουν ότι κοροϊδεύω το Νέμο, είναι λάθος, σατιρίζω. Όλοι όσοι λένε για το θέμα δεν έχουν δει καν την παράσταση. Κάνω τον Ριρί που κάνει το Νέμο. Να έρθουν όλοι αυτοί που κάνουν κριτική να δουν το νούμερο. Όλα αυτά τα χρόνια σατιρίζω πάρα πολλούς, δεν έχει πει κανείς τίποτα. Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία πέφτουν να φάνε μόνο εμένα. Το πρόβλημα άρα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ο Σεφερλής».

«Η σάτιρα μεγεθύνει ένα στοιχείο, δεν συκοφαντεί. Αυτό κάνω εγώ. Λένε για τη σάτιρα, ούτε ξέρουν τι σημαίνει, δεν έχουν διαβάσει ένα βιβλίο. Το χειρότερο είναι ότι μου υποδεικνύουν πώς να κάνω τη δουλειά μου» καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4lzg51qgq0x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.