TV & Media

Απαράδεκτοι: Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος αναβιώνουν με σκετς την σειρά

Οι συζητήσεις τους στον καναπέ έμειναν στην τηλεοπτική ιστορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aparadektoi.jpg

Απαράδεκτοι: Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος αναβιώνουν με σκετς την σειρά

Tους ρόλους που έπαιζαν στην σειρά «Απαράδεκτοι», 31 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της, αναβίωσαν σε σκετς τους η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος.

Οι δύο ηθοποιοί, με αφορμή την αποψινή τους εμφάνιση στην «Ταράτσα του Φοίβου» στο Θέατρο Άλσος, καταγράφονται σε βίντεο που δημοσίευσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ως η Δήμητρα και ο Γιάννης των «Απαράδεκτων», με τις ατάκες τους να μας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή.

«Να σου πω, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς σε παρακαλώ, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να σου μιλήσω. Εσύ είσαι ακόμα γκέι;», καταγράφεται να ρωτάει η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον Γιάννη Μπέζο, ενώ δίπλα τους κάθονται ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Θανάσης Αλευράς.

«Βέβαια, αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν. Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι, μην παρεξηγηθείς όμως. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;», απάντησε ο Γιάννης Μπέζος με τη «Δήμητρα» των «Απαράδεκτων» να ξεσπά σε κλάματα, και εκείνον να της λέει «Θα τρομάξει ο κόσμος, σταμάτα!».

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και για δύο τηλεοπτικές σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993.

ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ | Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ 2024
Δήμητρα - Απαράδεκτοι: Καρακαταπαλλόμουνα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.