TV & Media

Εύη Βατίδου: Έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες με το σχόλιο Mικρούτσικου

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της για την Δανάη Μπάρκα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύη Βατίδου
© NDP PHOTO/ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Εύη Βατίδου: Έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες με το σχόλιο Mικρούτσικου

Η Εύη Βατίδου έβαλε τα κλάμματα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με το αιχμηρό σχόλιο που έκανε προς το πρόσωπό της ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Έυη Βατίδου δεν έκρυψε την πικρία της για τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε ο παρουσιαστής, όταν αναφέρθηκε στην ίδια μέσα από την εκπομπή Buongiorno.

 «Υπάρχουν άνθρωποι κατά τη δική του εκτίμηση που ανήκουν στο τίποτα; Δεν μπορεί να σου ζητάνε να πεις κάποια πράγματα – γιατί εσείς μου το ζητάτε – και στο τέλος να σου κάνουν bullying. Δεν είναι ξεκάθαρο bullying; Είναι ή δεν είναι; Να μας πει τελικά, ποια είναι η συνομοταξία του τίποτα;», σχολίασε η Εύη Βατίδου. «Ρε συ, έχω παιδιά! Δηλαδή εντάξει… μόνο και μόνο για αυτό. Μία μάνα δεν θέλει να ακούνε τα παιδιά της να τη λένε «τίποτα». Αυτό και το κλείνω», πρόσθεσε.

Ανδρέας Μικρούτσικος για την Εύη Βατίδου: «Η συνομοταξία του τίποτα»

«Η Εύη Βατίδου δήλωσε ότι η Δανάη μπάρκα δεν μπορεί να ντυθεί γιατί έχει πάρα πολλά κιλά και απευθύνεται σε oversize κοινό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής για να πάρει τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να τοποθετηθεί ως εξής. «Μάλιστα. Θα ανοίξω το κινητό μου για να αποφύγω… όχι! Δεν θα το ανοίξω, δεν θα αποφύγω».

«Για τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους υπάρχει μια φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτήν χωρίς να την αναλύσω. Είναι η συνομοταξία του τίποτα! Μερικοί ανήκουν στη συνομοταξία του τίποτα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.