TV & Media

Νίκος Μουτσινάς: Νοσηλεύτηκε με θρόμβωση στο στομάχι

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής μετά τη νοσηλεία του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Μουτσινάς: Νοσηλεύτηκε με θρόμβωση στο στομάχι - Τι δήλωσε ο παρουσιαστής μετά τη νοσηλεία του

Περιπέτεια υγείας είχε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος νοσηλεύτηκε με θρόμβωση στο στομάχι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έπειτα από μεταξύ τους επικοινωνία ότι ο Νίκος Μουτσινάς υπέστη θρόμβωση στο στομάχι.

«Ο Νίκος είναι ήδη σπίτι της εδώ και 2-3 μέρες. Πέρασε μια δύσκολη ιστορία με το στομάχι του. Έπαθε μια θρόμβωση. Αυτό δεν έχει ξανακουστεί, μου έδωσε το πράσινο φως να το πω. Έπαθε μια θρόμβωση, μου είπε και μια ορολογία έτσι ιατρική που δεν έχει νόημα να την επανάλαβω. Είναι στο όριο της λεπτομέρειας που δεν έχει νόημα να γνωρίζει ο κόσμος. Το θέμα είναι ότι όταν εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη, δεν ήξεραν τι έχει. Είχε έντονους πόνους, έντονες ενοχλήσεις», είπε και πρόσθεσε:

«Είχε κάποια συμπτώματα, δεν ήξερε τι έχει, ξεκίνησαν οι εξετάσεις, είχε έντονο πόνο. Τελικά, τέλος καλό όλα καλά… Ήταν ένα θέμα που αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλά, είναι ανυπόμονος να επιστρέψει».

Ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς σε story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram είπε το δικό του «ευχαριστώ» στους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματά τους αλλά και στους γιατρούς και το νοσοκομειακό προσωπικό για την περίθαλψη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας, όλα είναι μια χαρά τώρα και θέλω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο ΥΓΕΙΑ που με προσέξανε λες και ήμουν συγγενείς τους. Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χαμό», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.