TV & Media

Μαρία Λεκάκη: Είμαι «παγωμένη» όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαρία Λεκάκη: Τι είπε για την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών - Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα

Στα περιστατικά κακοποίησης που υφίστανται οι γυναίκες αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Μαρία Λεκάκη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Λεκάκη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή τα γυρίσματα των δύο νέων ταινιών «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;».

«Έχω πάρα πολλά να πω», είπε αρχικά αστειευόμενη για τον λόγο που σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και πρόσθεσε για τον ρόλο της:

«Είχα παρακολουθήσει λίγο τη σειρά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον ρόλο της Ελένης Καστάνη. Μου άρεσε πολύ που δούλευε στα διόδια. Χάρηκα πολύ όταν μου προτάθηκε ο ρόλος της Φωφώς Τσιντικίδου, ήθελα πολύ να το κάνω».

«Η Φωφώ είναι ένα κορίτσι κοντά στην εκκλησία, ψιλοερωτευμένη με τον παπά της ενορίας, ένα κορίτσι που κακοποιείται από τον πατέρα της. Έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στον Θεό. Μου άρεσε πάρα πολύ που μου είπε ο Αλέξανδρος [Ρήγας] να κάνω αυτόν τον ρόλο».

Αναφερόμενη στα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης είπε η ηθοποιός:

«Είναι τραγικό αυτό. Είμαι «παγωμένη» όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, όπως φαντάζομαι και όλος ο κόσμος. Νομίζω δεν θα υπέμενα μια κακοποιητική συμπεριφορά, γενικά αντιδρώ άμεσα. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσει η κόρη μου κάποιο περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς. Φυσικά το έχουμε συζητήσει. Είναι δυναμικό κορίτσι».