TV & Media

Η Μάρω Κοντού πήγε ως πωλήτρια στο Cash or Trash

Το αντικείμενο που έθεσε προς πώληση και ο λόγος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρω Κοντού
Η Μάρω Κοντού πήγε ως πωλήτρια στο Cash or Trash

Η Μάρω Κοντού πήγε ως πωλήτρια στο Cash or Trash - Το αντικείμενο που έθεσε προς πώληση και ο λόγος

Η Μάρω Κοντού ξάφνιασε τούς πάντες όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Cash or Trash. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε μπροστά στη Δέσποινα Μοιραράκη και τους αγοραστές, θέτοντας προς πώληση έναν πίνακα. 

Η Μάρω Κοντού πήγε στο τηλεπαιχνίδι δημοπρασιών με έναν πίνακα που φιλοτέχνησε η ίδια. «Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού. Ο Θάνος Λούδος εκτίμησε το έργο της στα 1.000 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την ηθοποιό.

«Έχω φέρει ένα αντικείμενο για καλό σκοπό. Είμαστε μία ομάδα γυναικών, που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο πράγμα να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», είπε η Μάρω Κοντού, δείχνοντας το έργο της. 

Η ηθοποιός πούλησε τον πίνακά της έναντι 1.500 ευρώ και είπε αποχωρώντας από την εκπομπή: «Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε».

Δείτε τη Μάρω Κοντού στο Cash or Trash

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4jptsko0gm1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.