TV & Media

On air καβγάς Λιάνας Κανέλλη Δημήτρη Τάκη: Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής, η προβοκάτσια θέλει «guts»

Πώς προέκυψε η έντονη διαφωνία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
On air καβγάς Λιάνας Κανέλλη Δημήτρη Τάκη: Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής, η προβοκάτσια θέλει «guts»

Καβγάς Λιάνας Κανέλλη - Δημήτρη Τάκη: Η Ντένη Μαρκορά και τα «guts» - Πώς προέκυψε η έντονη διαφωνία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένη η Λιάνα Κανέλλη και το ξέσπασμα κατά του Δημήτρη Τάκη.

Συγκεκριμένα, η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24. Εκεί, η βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όταν στο κλείσιμο της συνέντευξης, μία ατάκα του Δημήτρη Τάκη στάθηκε αφορμή για να προκληθεί «σύρραξη».

«Το ΚΚΕ αρχίζει ο κόσμος σιγά-σιγά και το ακούει, γιατί το έχουν ανάγκη τα αυτιά του. Όσο αντικομμουνισμό και να δείτε να ξερνιέται το επόμενο διάστημα – ήδη άρχισε ο Άδωνις -, να ξέρετε ότι ο κόσμος θα το ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο αναγκαίο και ισχυρό από ποτέ», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Λιάνα Κανέλλη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4jwbn8clwrt)

«Πάντως και η ΚΝΕ τη Ντένη Μαρκορά επιστράτευσε για να προβάλλει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και καλά έκανε», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Τάκης και να δέχεται το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη:

«Δε ρώτησες ποτέ τη Ντένη Μαρκορά τι ψηφίζει. Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής και ενδεχομένως να μη μπορείς κιόλας. Μη φοβίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εγώ έτσι όπως τελείωσα, δεν θα μου το ελαφρύνεις βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα!», είπε και πρόσθεσε:

«Αλλά να σου πω και κάτι… και η προβοκάτσια θέλει «γκατς». Και η προβοκάτσια θέλει «γκατς» και αυτά δεν τα έχεις και χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη, για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι δεν αντέχει το ΚΚΕ και ειδικά εγώ συναδελφικά, είσαι γελασμένος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.