TV & Media

Σεφερλής: Ο κόσμος κατατάσσει άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα

«Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους» λέει ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
seferlis.jpg
© ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Ο Μάρκος Σεφερλής σε νέο μήνυμα για τους επικριτές του - Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

Ο Μάρκος Σεφερλής με νέα του ανάρτηση στο Instagram απαντά για την έντονη κριτική που δέχεται, καλώντας τούς επικριτές του να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του, «αυτή που επί 35 χρόνια σημειώνει επιτυχία».

«Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό που τους ακολουθεί. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός, δηλαδή "μην πάτε σε αυτόν, δεν είναι καλός, ελάτε σε μένα που είμαι τέλειος". Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτός ο κόσμος, που εσείς κατηγορείτε έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αξίζει. Άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα», αναφέρει σε βίντεό του ο Μάρκος Σεφερλής και συνεχίζει: 

«Για αυτό λοιπόν, το ξαναλέω, αφήστε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου, αυτή τη δουλειά που κάνω με επιτυχία 35 χρόνια τώρα και κοιτάξτε επιτέλους και εσείς για μία φορά, τη δική σας δουλειά. Ίσως έτσι να κάνετε και εσείς επιτυχία, γιατί ταλέντο έχετε από ότι σας έχω ακούσει να λέτε εσείς οι ίδιοι, όχι ο κόσμος».

Μάρκος Σεφερλής: Τα συμπεράσματα δικά σας

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μάρκος Σεφερλής καταλήγει: «Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους! Αλλά απ' ό,τι φαίνεται, ούτε έτσι το καταφέρνουν! Τα συμπεράσματα δικά σας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης
Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης

Η προστασία της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της διαφάνειας, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης του κοινού και τη διασφάλιση ότι η εξουσία λογοδοτεί.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.