TV & Media

Ναταλία Δραγούμη: «Είχαν πει στον μπαμπά μου ότι θα έρθει το Ηθών να με μαζέψει για τις γυμνές φωτογραφίσεις»

Η αναφορά στο πρόσφατο σχόλιο στα social

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ναταλία Δραγούμη: Τι είπε για τις γυμνές φωτογραφήσεις 

Η ηθοποιός Ναταλία Δρακούμη μίλησε μεταξύ άλλων για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε παλαιότερα και στις φορές που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε σειρές και ταινίες.

«Κάποτε έκανα γυμνή φωτογράφιση σε αντρικό περιοδικό με τον Τάκη Διαμαντόπουλο, ήμουν η μούσα του για πολλά χρόνια. Πάλι ήταν πολύ προστατευμένο, αλλά εκεί ήταν μετά τα παιδιά. Έρχομαι από μία εποχή με τα δραματικά σίριαλ που έπαιζα, όπου ήταν αυτονόητο στο καθένα να υπάρχει γυμνό. Τώρα δεν υπάρχει πουθενά. Θυμάμαι μια φορά βλέπαμε τηλεόραση με τους γονείς μου και πέρασε τρέιλερ σειράς και ταινίας -και στις δύο ήμουν γυμνόστηθη! Δεν είχαν πρόβλημα» είπε η Ναταλία Δραγούμη, ενώ πρόσθεσε:
 
«Μια φορά η θεία μου πήρε τον μπαμπά μου και του είχε πει “Θα έρθει το Ηθών να μαζέψει τη Ναταλία στο τέλος. Στην τηλεόραση κάνει γυμνά, μήπως δεν είναι σωστό;”. Ο μπαμπάς μου της είπε πως είναι μέσα στη δουλειά μου. Με ήξερε τόσο καλά, νιώθω ότι δεν είχα ίχνος χυδαιότητας. Ήταν πιο τρομακτικό να βλέπεις ερωτική σκηνή άλλων, στις δικές μου πήγαινα στην κουζίνα να πάρω ένα ποτήρι νερό».

Πρόσφατα η Ναταλία Δραγούμη όσο και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς «Αρχελάου 5», μέσω ενός βίντεο στο TikTok απάντησαν σε hate comments, με την ηθοποιό να χαρακτηρίζεται από κάποιους «υπερεκτιμημένο milf». «Υπερεκτιμημένο; Είναι 8 το πρωί και έχω λάβει τουλάχιστον 10 dick pics πρωινές. Υπερεκτιμημένο φίλε…», ήταν το σχόλιό της Ναταλίας Δραγούμη.