TV & Media

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας

Το «ευχαριστώ» του δημοσιογράφου και η υποδοχή της Ανθής Βούλγαρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Ιορδάνης Χασαπόπουλος
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας - Το «ευχαριστώ» του δημοσιογράφου και η υποδοχή της Ανθής Βούλγαρη

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψε στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την Ανθή Βούλγαρη, μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για τα μηνύματά τους, αλλά και τους θεράποντες ιατρούς του για τη φροντίδα που του παρείχαν. 

«Αλλιώς ήθελα να σε υποδεχθώ σήμερα αλλά βλέπεις, μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Είσαι καλά; Καλώς όρισες! Μας έλειψες πολύ να το ξέρεις αυτό. Έκατσες 10 μέρες, ξεκουράστηκες; Δεν θα ξαναλείψεις, σου το λέω», είπε η Άνθη Βούλγαρη κατά την έναρξη της εκπομπής

«Περίμενα έναν Αργυρό, έναν Πέτρο. Αισθάνομαι μια χαρά», απάντησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και τόνισε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό εδώ το βουνό! Ό,τι και να γίνει το βουνό ψηλώνει. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα εκεί στο Ερρίκος Ντυνάν. Δεν ήταν τίποτα, μια ξαφνική κρίση ήταν όμως σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να τηρούνται κάποια πρωτόκολλα».

Όσα είχε πει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης με έντονο πόνο στο στομάχι, λίγο πριν ξυπνήσω για να έρθω στην εκπομπή. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος, πήγα στο νοσοκομείο. Είμαι καλύτερα απ’ ό,τι όταν μπήκα», είχε πριν από λίγες ημέρες στο «Κοινωνία ώρα Mega» ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και συνέχισε: Είμαι πολύ καλό "παιδί", σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει προσοχή. Αυτές οι ξαφνικές "παρενέργειες", μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Είναι ύπουλα πράγματα και, αν δεν προσέξεις, μπορεί να σου δημιουργήσουν χειρότερες καταστάσεις. Είναι ένα πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί. Αυτά πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Άλλοι φίλοι μου που το έχουν πάθει ήταν πολύ πιο δύσκολα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4au3q5rw8gh)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης
Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης

Η προστασία της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της διαφάνειας, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης του κοινού και τη διασφάλιση ότι η εξουσία λογοδοτεί.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.