TV & Media

Μάρκος Σεφερλής: Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όταν μπήκε στο Ηρώδειο

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάρκος Σεφερλής
Ο Μάρκος Σεφερλής © NDP Photo Agency

Μάρκος Σεφερλής: Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όταν μπήκε στο Ηρώδειο - Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

Την αποθέωση γνώρισε ο Μάρκος Σεφερλής κατά την είσοδό του στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου, για τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του ΤΑΣΕΗ «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά».

Ο Μάρκος Σεφερλής εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσιο μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για το σατιρικό σκετς στη τελευταία του θεατρική παράσταση, όπου υποδύθηκε το Nemo, που νίκησε φέτος τη Eurovision.

Ακολούθησε προσωπική κόντρα του με διάφορους Έλληνες παρουσιαστές με το κοινό να ισορροπεί αφού αρκετοί τον κατηγόρησαν για ομοφοβία ενώ άλλοι τον στήριξαν για την σάτιρα που ασκεί.

Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν σε τηλεοπτική εκπομπή φαίνεται το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα στην είσοδο του Μάρκου Σεφερλή στο Ηρώδειο.

Από την πλευρά του, ο κωμικός έβαλε το χέρι του στο στήθος του, ευχαριστώντας τον κόσμο.

Μάρκος Σεφερλής: Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όταν μπήκε στο Ηρώδειο - Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4f6pt08iw01)

Έλενα Τσαβαλιά σε Σεφερλή: «Μείναμε εσύ κι εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά»

Από τη σκηνή του Δελφιναρίου, κοιτώντας τον Μάρκο Σεφερλή στα μάτια, δίχως να κρύβει τη συγκίνησή της, επέλεξε να τοποθετηθεί η Έλενα Τσαβαλιά για τα σχόλια που το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί ο σύζυγός της για τη σάτιρα στον φετινό νικητή της Eurovision, Nemo.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε η Σάσα Σταμάτη, η Έλενα Τσαβαλιά προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση στο τέλος της παράστασης: «Κάποιοι φίλοι σου σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου και μείναμε εσύ κι εγώ με 600.000 ευρώ χρέος, με ένα μωρό στην αγκαλιά και με σένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο, που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και σου είπα: πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί. Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα», είπε η ηθοποιός.

«Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά, προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα. Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν, προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό που εσύ βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου, μερικά το κατάφεραν κιόλας. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με σένα για σένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις, με αφοσίωση. Από όλους αυτούς θέλω να κρατήσω μόνο τους πρώτους ανθρώπους και πάνω και κάτω από τη σκηνή, γιατί εσύ μπορεί να είσαι εμβληματικός πάνω στη σκηνή αλλά χωρίς τους ανθρώπους δεν θα τα είχαμε καταφέρει», κατέληξε η Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Μάρκος Σεφερλής κατέθεσε μήνυση κατά πάντων: «Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου»

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τη δική του απάντηση μετά τον «πόλεμο» που δέχθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4btq95xeba1)

Ο γνωστός κωμικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και επέλεξε να κινηθεί νομικά για μια ακόμα φορά προς όλους εκείνους που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή του.

«Εννοείται ότι με έχουν θίξει όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό γιατί όλα αυτά που λέγονται δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων ηλικιών, που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.

Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά με ψευδείς, συκοφαντικούς, υβριστικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει και η κα. Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω. Τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος.

Χρόνια τώρα με παροτρύνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω. Και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε λίγο αδυναμία και φόβο, που δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι να μιλάνε για μένα και να παρατείνεται όλη αυτή η ιστορία με τον Μάρκο Σεφερλή που όλοι ξέρουμε τα οφέλη που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται μαζί του.

Άρα λοιπόν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κινηθώ, για μια ακόμα φορά, νομικά όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου. Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου αλλά εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα σε κάποιους άλλους να βγουν και να πουν το οτιδήποτε ψευδές, υβριστικό και δυσφημιστικό για μένα» απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής για τον λόγο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να προχωρήσει σε αγωγές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης
Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης

Η προστασία της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της διαφάνειας, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης του κοινού και τη διασφάλιση ότι η εξουσία λογοδοτεί.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.