TV & Media

Λάκης Γαβαλάς: Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι σούπερ σταρ

«Tι δουλειά έχουν τα κόμματα με το τι φοράει ο καθένας», απάντησε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λάκης Γαβαλάς
Ο Λάκης Γαβαλάς © Instagram/Lakis Gavalas

Λάκης Γαβαλάς: Χαρακτήρισε «σούπερ σταρ» τη Νατάσσα Μποφίλιου - «Tι δουλειά έχουν τα κόμματα με το τι φοράει ο καθένας», απάντησε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής

Την δική του άποψη σχετικά με το φόρεμα που επέλεξε η Νατάσσα Μποφίλιου μοιράστηκε ο Λάκης Γαβαλάς παίρνοντας το μέρος της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, η Νατάσσα Μποφίλιου έγινε στόχος κριτικών για την στυλιστική της επιλογή σε συναυλία της στον Λυκαββητό αφού πολλά άτομα στα social media επεσήμαναν ότι ήταν πολύ ακριβό και άρα δεν ταίριαζε με τον αντιφασιστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης. Η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς και αποκάλυψε ότι το φόρεμα κόστιζε μόνο 148 ευρώ. Ωστόσο, ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την απορία του με τις αντιδράσεις του κόσμου, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων την τραγουδίστρια «σούπερ σταρ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4f5lzns959t)

«Δηλαδή, τώρα πρέπει να περνάμε από το κόμμα μας να μας λέει πώς πρέπει να ντυθούμε; Ή θα πρέπει να λέμε τι τραγούδια θα πούμε και τα κόμματα να εγκρίνουν, ώστε να δούμε και το outfit μας; Αυτά είναι σαχλαμάρες! Να βάλει και ακριβά και τα πάντα. Έχει λεφτά, βγάζει λεφτά και καλά κάνει γιατί οι συναυλίες είναι sold-out και είναι σούπερ σταρ».

«Γιατί η Αντέλ να φοράει ρούχα σούπερ και να μην τα φοράει αυτή; Γιατί πού ξέρουμε η Αντέλ τι είναι; Μπορεί να είναι κομμουνίστρια και να ντύνεται χλιδάτα και να της ράβουν haute-couture ρούχα, τι θα πει αυτό; Αυτά είναι σαχλαμάρες. Δηλαδή, τι δουλειά έχουν να μπερδεύονται τα κόμματα και οι πεποιθήσεις με τι φοράει ο καθένας;», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο Λάκης Γαβαλάς είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο για το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Ελληνίδες στο ντύσιμό τους, στο οποίο απάντησε: «Νομίζω ότι έχουν πάρα πολλή πληροφορία, από όλες αυτές τις συναδέλφους τους που είναι bloggers, που είναι influencers, γιατί τους δανείζουν ρούχα, φοράνε αυτά τα ρούχα τα δανεικά, τα διαφημίζουν με έναν τρόπο, με χιλιάδες φίλτρα και τέτοια, και το βαριέμαι πια. Δηλαδή, στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, τώρα και μετά την Πατούλη, ειδικά με τα φίλτρα, δεν μπορώ καθόλου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης
Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης

Η προστασία της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της διαφάνειας, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης του κοινού και τη διασφάλιση ότι η εξουσία λογοδοτεί.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.