TV & Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είχα χάσει έναν δικό μου άνθρωπο μία βδομάδα πριν την πρεμιέρα του Pop Up

Τι παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για την απώλεια δικού της ανθρώπου πριν την πρεμιέρα του Pop Up - Τι παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Μία αρκετά δύσκολη στιγμή που πέρασε στην καριέρα της αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας για την πρεμιέρα του Shopping Star.

Ειδικότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και αρχικά, ανέφερε για την εκπομπή μόδας που παρουσιάζει: «Είμαι πολύ χαρούμενη εδώ, με βοηθάει όλη η συνθήκη. Έχει να κάνει με τη μόδα και τη γυναίκα».

«Υπάρχουν κάποιες αλλαγές φέτος, θα δείτε μια άλλη αίσθηση του προγράμματος. Είναι σαν να αποκαλύπτεται από την αρχή. Πλέον, αισθάνομαι κι εγώ τη σιγουριά της παρουσίασης. Πρώτη χρονιά που αισθάνομαι σίγουρα παρουσιάστρια», πρόσθεσε αναφορικά με τις φετινές αλλαγές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για την απώλεια δικού της ανθρώπου πριν την πρεμιέρα του Pop Up - Τι παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

«Ο Γιάννης δεν με συμβουλεύει για τα επαγγελματικά μου, δεν ανήκει στον χώρο, όπως κι εγώ δεν τον συμβουλεύω για τα δικά του. Του αρέσει το Shopping Star, με κρατάει σε μια ισορροπία», πρόσθεσε για τον σύντροφό της και στη συνέχεια αποκάλυψε πως:

«Το πιο έντονο τηλεοπτικά συναίσθημα το ένιωσα στο GNTM. Υπήρχε έντονο καρδιοχτύπι για το αν τα κάνω όλα σωστά. Στο Pop Up, η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε πολύ ταπεινά και πιο διαφορετικά από ό,τι γνωρίζετε. Είχα χάσει έναν δικό μου άνθρωπο μια βδομάδα πριν. Εκείνη η έναρξη είχε ένα διαφορετικό άγχος» και κατέληξε:

«Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι εκείνη την πρεμιέρα, γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό».