TV & Media

Θανάσης Πατριαρχέας: Η σύντροφός μου έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες της γνωριμίας μας

«Με βρήκε η οικογένεια και είναι ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί στη ζωή»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του σε τηλεοπτική συνέντευξη - Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος μίλησε τόσο για την οικογένειά του, αλλά και για την καριέρα του.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέφερε στην αρχή για την οικογένειά του ότι: «Μου αρέσουν γενικά οι συμβουλές. Και αυτό που φοράω τώρα μου είπε να το βάλω η κόρη μου. Πριν γνωρίσω τη Βίβιαν δεν είχα σκεφτεί ούτε να κάνω παιδιά αλλά ούτε και να παντρευτώ. Η σύντροφός μου έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες της γνωριμίας μας.

Ήταν μια αποκάλυψη για όλους μας. Με βρήκε η οικογένεια και είναι ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί στη ζωή. Όταν μάθαμε πως είναι έγκυος η Βίβιαν, πήγαμε για καφέ και τα βάλαμε κάτω και τα συζητήσαμε. Ήταν μια ζαριά μεγάλη».

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου βάπτισαν πρόσφατα την τρίτη τους κόρη. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, την 4χρονη Σταύρια, την 3χρονη Κύνθια και τη μικρή Λετίσια, που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2022.