TV & Media

Survivor: Πειθαρχικός έλεγχος από το ΓΕΣ για τη Γεσθημανή Κουτούζογλου;

Τι έχει συμβεί με την παίκτρια του ριάλιτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεσθημανή Κουτούζογλου
Survivor: Πειθαρχικός έλεγχος από το ΓΕΣ για τη Γεσθημανή Κουτούζογλου; © SKAI

Survivor: Η συμμετοχή της Γεσθημανής Κουτούζογλου έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο ΓΕΣ - Πληροφορίες για πειθαρχικό έλεγχο

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είναι υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και η συμμετοχή της στο Survivor φαίνεται ότι έχει προκαλέσει αναταράξεις στο ΓΕΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται να διατάξει Πειθαρχικό Έλεγχο, προκειμένου να εξεταστεί εάν έχει πάρει άδεια για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του armyvoice.gr, η εισαγγελία του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης άρχισε να ψάχνει το θέμα της συμμετοχής της Γεσθημανής Κουτούζογλου στο Survivor, καθώς υπηρετεί σε μονάδα ειδικών δυνάμεων στη Ρεντίνα. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι αρμόδιοι να «τρέχουν» για να ανακαλύψουν εάν συνέτρεχαν λόγοι να κηρυχθεί σε λιποταξία και εάν είχε ήδη γίνει. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας για τον πειθαρχικό έλεγχο, ενδέχεται να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

Γεσθημανή Κουτούζογλου: Εξετάζεται η άδεια που έχει αιτηθεί

Πηγές από τις Ένοπλες Δυνάμεις υποστήριζαν πως η αίτηση που έχει κάνει για να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από 1η Οκτωβρίου 2024, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή. Την ίδια ώρα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η καταδρομέας -έχοντας 17 χρόνια υπηρεσία και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις που μετράνε διπλά συντάξιμα - δείχνει να επιδιώκει την έξοδο από το Σώμα και ο θόρυβος γύρω από το θέμα της είναι κάτι που την ευνοεί.

Με πληροφορίες από armyvoice.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης
Δημοσιογραφία υπό πίεση: Οι κίνδυνοι για τη δημοκρατία χωρίς ασφαλή μέσα ενημέρωσης

Η προστασία της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της διαφάνειας, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης του κοινού και τη διασφάλιση ότι η εξουσία λογοδοτεί.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.