TV & Media

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: Ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα

«Για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή» είπε ο παρουσιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: Ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Μάρκο Σεφερλή για τα μηνύματα που κρατά από παλαιότερη συνομιλία τους

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σήμερα (18.9) τη δική του απάντηση στον Μάρκο Σεφερλή, χαρακτηρίζοντας «ακατάληπτο» το μήνυμα του ηθοποιού και είπε ότι πιθανόν να είχε στο παρελθόν επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να τον καλέσει σε εκπομπή.

«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ, θα απαντήσω. Αλλά τι να απαντήσω; Στην αρλούμπα, στη βλακεία; Διότι εχθές πραγματικά ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα. Ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν… Εκτός αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Διότι το να έχεις στείλει ένα μήνυμα σε έναν άνθρωπο και να τον καλείς στην εκπομπή, δεν το θυμάμαι. Εγώ σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή δεν κρατάω μηνύματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή. Εγώ τα μηνύματα τα σβήνω όλα. Μένουν μόνο τα μηνύματα από τον μεγάλο μου γιο που έχει κινητό και αυτά για όταν χρωστάω κάπου κάτι και όταν έχω μία δουλειά για να τα θυμηθώ. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, είναι και χαζό. Αν τα έχει κρατήσει, με γεια του με χαρά του. Παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει αλλά από εκεί και πέρα – δεν θυμάμαι- να έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Φέτος δεν του έστειλα σε καμία περίπτωση. Ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, μπορεί να του έστειλα όπως και σε άλλους. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το ξεμπρόστιασμα».
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.