TV & Media

Αιμίλιος Χειλάκης: Το χειρότερο bullying στις συνεντεύξεις είναι το.... παιδάκι πότε θα κάνετε;

Όσα είπε ο ηθοποιός για τις ερωτήσεις που δέχεται - και κυρίως για τις ενοχλητικές

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για το γεγονός πως ο ίδιος και η Αθηνά Μαξίμου δεν έχουν αποκτήσει παιδί.

«Δεν είναι μόνο τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υποστεί bullying ότι είστε άτεκνοι, είναι και τα ετερόφυλα ζευγάρια. Είμαστε άτεκνοι για τον οποιονδήποτε λόγο. Έχουμε υποστεί αυτό το: δεν μπορείς να μιλάς εσύ τώρα, δεν έχεις παιδιά. Εγώ πρέπει να μιλώ, που δεν έχω παιδιά. Η χειρότερη μορφή bullying σε συνεντεύξεις είναι: παιδάκι πότε θα κάνετε; Ποτέ ρε! Μην σου πω τίποτα! Όταν ξαφνικά σου φέρνουν κάτι, είναι μία ευλογία αν συμβεί και μία διπλή αν δεν συμβεί. Εννοώ ότι στο φέρνουν ως πρόβλημα και λες μισό λεπτό, εγώ δεν έκανα παιδιά, αλλά έχω το δικαίωμά μου να ζω σαν παιδί. Μάλιστα, θα ζήσουμε με τη σύζυγό μου σαν τα παιδιά που δεν κάναμε και θα έχουμε αυτήν την παιδικότητα. Και θα μαλώσουμε και θα κρατήσουμε ο ένας μούτρα στον άλλον. Αυτό είναι τεράστια ευλογία» τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Στούντιο 4.

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε και για τα πρότυπα που είχε ως νέος ηθοποιός, αλλά και για τον παιδικό του έρωτα.

 «Ήθελα να δουλέψω με κάποιους ανθρώπους, δεν ήθελα να γίνω εγώ κάτι, δεν ήξερα τι είναι αυτό το κάτι. Είχα πρότυπα, αλλά δεν θεωρούσα ποτέ ότι θα τα ξεπεράσω», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης. 

«Όταν έζησα τον πρώτο μου εφηβικό έρωτα, έπαψα να θέλω να γοητεύσω τους άλλους και επικεντρώθηκα στο πρόσωπο που ήθελα. Με τον παιδικό μου έρωτα βρισκόμαστε ακόμα και χαιρόμαστε που κάποτε αγαπηθήκαμε ως παιδιά. Είναι υπέροχο τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες στα 18 να τον έχει ακόμα στη ζωή σου. Μια στιγμή μου είχε δώσει κάτι γράμματα που ανταλλάζαμε τότε και τα διαβάζαμε μαζί σήμερα και θυμόμασταν τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Αιμίλιος Χειλάκης.