TV & Media

Μάρω Κοντού: Είχα το κόμπλεξ ότι δεν κάνω παιδιά, άρα έχω αναπηρία

Τι είπε για το γεγονός ότι δεν απέκτησε ποτέ παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μάρω Κοντού
Η Μάρω Κοντού © NDP PHOTO

Μάρω Κοντού: Τι είπε για το γεγονός ότι δεν απέκτησε ποτέ παιδιά

Για τον τρόπο που καταφέρε να κερδίσει αυτοπεποίθηση και την προσπάθειά της να κάνει παιδιά, η οποία δεν στέφθηκε με επιτυχία μίλησε η Μάρω Κοντού.

Ειδικότερα, η Μάρω Κοντού παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες που είχε όταν ήταν νέα.

«Υπέροχα περνάω μόνη μου, υπέροχα! Το λέω και δεν με πιστεύουν. Βέβαια αυτό δεν έγινε, δεν ήρθε ένα πρωί. Έγινε πολλή δουλειά με εμένα. Δηλαδή εκεί γύρω στα 50 περνάς μια κρίση ποιος είσαι, πού πας, τι γίνεται, τι θα γίνει. Ένα μπέρδεμα τέλος πάντων και πολλή δουλειά», είπε αποκαλύπτοντας πως την αυτοεκτίμησή της την απέκτησε μέσα από σκληρή δουλειά με τον εαυτό της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d48bju496ho1)

Αναφορικά με το θέμα των παιδιών εξομολογήθηκε πως «έκανα μια προσπάθεια, αλλά δεν γινόταν. Το πήρα απόφαση. Έχω ένα προσόν - να το πω - κάτι που δεν να το κάνω, δεν με απασχολεί, δεν κάθομαι να γκρινιάξω πάνω σε αυτό. Για κάποιον λόγο γίνονται όλα».

Τέλος, η Μάρω Κοντού περιέγραψε τις βαθιές ανασφάλειες που είχε όταν ήταν νεότερη σημειώνοντας:

«Ήμουν μια ωραία κοπέλα, που τη θέλανε όλοι, τη ζηλεύανε. Δεν είχα αυτοεκτίμηση. Πάντα είχα το κόμπλεξ ότι δεν κάνω παιδιά, άρα αυτός που με αγαπάει θα το ζητήσει κάποια στιγμή, άρα έχω αναπηρία. Δεν αισθανόμουν ότι ήμουν τόσο όμορφη, όσο μου λέγανε. Δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα στα 90. Σήμερα στα 90, λέω: "Είσαι υπέροχη, Μάρω είσαι υπέροχη, σκατά ήσουν νέα!”. Μέσα στο κόμπλεξ ήμουν. Ήμουν ευγνώμων για αυτό που είμαι σήμερα. Δεν θέλω να γυρίσω να γίνω 25 χρονών, όπως ήμουν. Θέλω αυτό που είμαι σήμερα, που μου αρέσει όπως είμαι σήμερα, να κρατήσει λίγο ακόμα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.