TV & Media

Γιώργος Λαμπάτος: Επανήλθα στην κανονική ζωή που είχα στερηθεί τόσα χρόνια

Οι νέες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στις θεατρικές του υποχρεώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος
Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος © NDPPHOTO

Γιώργος Λαμπάτος: Οι νέες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στις θεατρικές του υποχρεώσεις

Για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, στην οποία συμμετέχει μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε στις κατηγορίες περί ομοφοβίας που δέχτηκε ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή την παράστασή του, στο οποίο σατίριζε το Nemo, το άτομο που κέρδισε τη φετινή Eurovision.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα, προ Μάρκου δηλαδή, ήμουν στην κόψη του ξυραφιού. Επανήλθα και εγώ στην κανονική ζωή, που λένε, την οποία είχα στερηθεί τόσα χρόνια, στο θέατρο και στη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος και πρόσθεσε για την παρωδία του Nemo στην επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή:

«Αν ήταν κοροϊδία ήταν από τον ίδιο τον τραγουδιστή που ήταν έτσι η αμφίεσή του. Όχι από έναν κωμικό ηθοποιό που κάνει μια επιθεώρηση και μιμείται κάποιον ρόλο. Στην Ελλάδα δεν είχαμε προετοιμαστεί για να δεχτούμε ότι ο κύριος τάδε πήγε με τον άντρα του τον κύριο τάδε στο Ηρώδειο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα μεγάλο δίλημμα, γιατί ξαφνικά μας λένε ότι υπάρχει και τρίτο φύλο. Υπάρχει ο, η και το. Κάποια στιγμή σηκώθηκε ένας γιατρός που παρακολούθησε την παράσταση και είπε ότι τα φύλα είναι δύο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d47iqnv1n26h)

Τέλος, μοιράστηκε την άποψή του για τον Γιάννη Καπετάνιο: «Μου κάνει εντύπωση που ο Γιάννης Καπετάνιος, που ήταν στο πλευρό του Μάρκου για 20 χρόνια χειμώνα καλοκαίρι, χρωστάει πολλά σε όλα αυτά τα πράγματα που έχει χτίσει στη ζωή του στον Μάρκο Σεφερλή. Δεν έχει έρθει να δει την παράσταση, μας κάνει πολλή εντύπωση. Ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο. Φέρνει η ζωή αλλιώς τα πράγματα για να δούμε τελικά ποιες είναι οι πραγματικές αξίες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.