TV & Media

Δημήτρης Σταρόβας για το εγκεφαλικό: Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο

«Έχω χάσει 30 κιλά και θα γίνω γκόμενος», είπε αστειευόμενος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημήτρης Σταρόβας: Τι είπε για το εγκεφαλικό και την περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από την Κύπρο και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε για πρώτη φορά για την παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην Κύπρο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Δεν το λες και επιστροφή όπως θα μπορούσα. Ήταν συγκινητική η αγάπη του κόσμου. Πιο πολύ για την παρέα πήγα. Από τον χειμώνα κάνουμε παραστάσεις με τους "Άγαμους" στην Αθήνα. Θα σας πω όταν μπορώ να μιλήσω. Ήταν συγκινητικό. Πιο πολύ για παρέα πήγα. Από τον χειμώνα θα επιστρέψω. Θα κάνουμε παραστάσεις με τους "Άγαμους Θύτες" στην Αθήνα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα:

«Το μεγαλύτερό μου στήριγμα ήταν η Άννα. Η κόρη μου φοβήθηκε, ανησύχησε. Όλος ο κόσμος φοβήθηκε και ανησύχησε. Ήταν εκεί ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου και όχι μόνο. Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνεις ότι τόσοι άνθρωποι διαφορετικοί ενδιαφέρονται για εσένα και όχι μόνο φίλοι, όλος ο κόσμος».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σταρόβας περιέγραψε σχετικά με το θέμα υγείας: «Θα κάνω ένα βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πιστεύω σαν εμένα είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Έχω χάσει 30 κιλά και θα γίνω γκόμενος. Έχει νόημα να σας πω ότι για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο».