TV & Media

Χάρης Ρώμας για τον πατέρα του: Τον βλέπω καμιά φορά και παραμιλάω στον ύπνο μου

Οι παιδικές αναμνήσεις που μοιράστηκε

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για τον πατέρα του - Οι παιδικές αναμνήσεις που μοιράστηκε

Στους γονείς του και συγκεκριμένα τον πατέρα του αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτοντας πως τον βλέπει τελευταία στον ύπνο του.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε αρχικά για τις παιδικές του αναμνήσεις πως «το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, όταν θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι η μητέρα μου να με κυνηγάει στο πατρικό μου στον Πειραιά, επειδή είχα κάνει μια αταξία. Η μεγαλύτερη αταξία που έκανα μικρός ήταν ότι έσπασα το τζάμι του δωματίου με ένα παιχνίδι, επειδή με νευρίασε ο πατέρας μου».

Ακολούθως, θυμήθηκε μία εικόνα που του είχε κάνει εντύπωση, όταν ήταν παιδί. «Η μητέρα μου διηγούνταν την "αταξία" που είχα κάνει με μία ζητιάνα, η οποία καθόταν σε μια γωνία του δρόμου με το χέρι της απλωμένο και ζητούσε ελεημοσύνη. Αυτή η εικόνα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Ρώτησα τη μητέρα μου τι είναι αυτό και γιατί αυτή η κυρία κάθεται εκεί. Μου είπε ότι δεν έχει λεφτά, έχει μεγάλο πρόβλημα για να ζήσει και γι' αυτό κάποιοι της δίνουν κάποια λεφτά. Και της δίνουν για να φάει» και πρόσθεσε:

«Μετά από μια μέρα, εξαφανίστηκα από το σπίτι, άρχισαν να με ψάχνουν όλοι. Βγήκαν στους δρόμους πανικόβλητοι να με ψάξουν και ξαφνικά, με βλέπουν στη γωνία του δρόμου δίπλα σε αυτή την κυρία με εμένα να απλώνω το χέρι μου. Είπα "μαμά, βοηθάω την κυρία για να φάει"».

«Είμαι παιδί της μητέρας μου, πολλοί μου λένε ότι της μοιάζω και στις εκφράσεις, στον τρόπο που κινώ τα χέρια μου. Εσχάτως όμως, αναπολώ και τον μπαμπά μου. Τον βλέπω καμιά φορά και στον ύπνο μου, παραμιλάω και του λέω "μπαμπά μου"», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.