TV & Media

Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, θέλεις προεδριλίκια;

Το πείραγμα σχετικά με τις σκέψεις του παρουσιαστή να μπει ξανά στον πολιτικό «στίβο»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, θέλεις προεδριλίκια;

Η απάντηση της Τσιμτσιλή στον Παπανώτα περί υποψηφιότητας στον ΣΥΡΙΖΑ - Το πείραγμα σχετικά με τις σκέψεις του παρουσιαστή να μπει ξανά στον πολιτικό «στίβο»

Ανοιχτό άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας το ενδεχόμενο να είναι και αυτός υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη, μετά από συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Στις δηλώσεις αυτές απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της πρόβας σήμερα για την πρεμιέρα του Happy Day, που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (16.9). Η παρουσίαστρια δεν άφησε να «πέσουν κάτω» οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα περί ενασχόλησης ξανά με την πολιτική και ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, θέλεις προεδριλίκια;

«Συγγνώμη στην πρόβα, μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα, που πρέπει να είμαι ήρεμη και να έχω καλή διάθεση, διαβάζω ότι διεκδικείς την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ; Μυαλό δεν βάζεις! Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, να κάνουμε Happy Day, θες προεδριλίκια; Την Δευτέρα – εδώ θα είσαι – 7:45 εδώ. Πρόσεχε τι θα δηλώσεις, μη με ταράζεις μέσα στο Σαββατοκύριακο», λέει η Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, θέλεις προεδριλίκια;» συνέχισε, χαμογελώντας, η Τσιμιτσιλή, ενμώ στη συνέχεια μπήκε στη συζήτηση και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Τη Δευτέρα θα σας πω λεπτομέρειες, θα το σκεφτώ μέσα στο σαββατοκύριακο και θα σας πω» πρόσθεσε ο Παπανώτας.

Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: «Αντί να κάτσεις στα αυγά σου, να κάνουμε Happy Day, θες και προεδριλίκια;»

Δημήτρης Παπανώτας: Σκέφτεται να είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας το ενδεχόμενο να είναι και αυτός υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως «το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει» και πρόσθεσε:

«Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα».

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναδειχθεί υποψήφιος στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αποφασίσει την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο μετά τις αντιδράσεις, με βασική εκπρόσωπο τη Σοφία Μπεκατώρου, για παλαιότερες δηλώσεις του Δημμήτρη Παπανώτα στις οποίες είχε αναφέρει ότι «εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.