TV & Media

Ταμίλα Κουλίεβα: Πώς θυμάται την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταμίλα Κουλίεβα: Πώς θυμάται την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της
Ταμίλα Κουλίεβα: Πώς θυμάται την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της © NDP Photo Agency

Ταμίλα Κουλίεβα: Πώς θυμάται την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της

Για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα ρωτήθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα που είχε βρεθεί στη πατρίδα της εκείνες τις μέρες του χτυπήματος.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό, η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε πως «ήταν τρομακτικό. Η Μόσχα είναι μια τεράστια πολύ και το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο είναι τεραστίων διαστάσεων, όπως τεράστιο ήταν και το μέγεθος της επίθεσης. Γενικότερα όμως μια τρομοκρατική επίθεση μόνο φόβο και τρόμο σκορπίζει».

Ερωτηθείσα για τα παιδικά χρόνια και όσα αποκόμισε από τη ζωή της στη Σοβιετική Ένωση, η Ταμίλα Κουλίεβα σχολίασε:

«Δεν ήταν κομμουνιστική χώρα, ήταν όμως πάντα πολύ φιλική απέναντι στη Ρωσία – και πιστεύω πως παραμένει σε έναν μεγάλο βαθμό. Όταν ήρθα, τη δεκαετία του ’90, η Ελλάδα ήταν μια χώρα πολύ διαφορετική. Δεν άλλαξε όμως μόνο η Ελλάδα, άλλαξε όλος ο πλανήτης. Ζούμε πλέον σε μια άλλη εποχή. Στην ψηφιακή εποχή. Τα τελευταία χρόνια ολόκληρος ο κόσμος έχει έρθει πιο κοντά. Ακολουθούμε πλέον όλοι τον ίδιο βηματισμό».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ μηνών, η ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για την επίθεση στη Μόσχα:

«Ήμουν εκεί όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα γιατί είχα πάει να δω τη μητέρα μου επειδή έχει προβλήματα υγείας. Ήταν σοκαριστικό, δεν υπήρχαν μετά μέτρα στην πόλη αλλά πολύ πιο αυστηρός ο έλεγχος στο αεροδρόμιο. Γινόταν χαμός και ο κόσμος έτρεχε να βοηθήσει, να δώσει αίμα και ότι άλλο χρειάζονταν. Κλονίστηκε η ασφάλεια της χώρας. Ήθελα να φέρω τη μητέρα μου στην Ελλάδα, απλώς τώρα έχει άνοια και δεν το επιτρέπουν οι γιατροί. Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα. Όταν όμως φτάνεις σε κάποια ηλικία, δύσκολα αλλάζεις περιβάλλον. Τελευταία ταξιδεύω πολύ συχνά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0fgv4elufnt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.