TV & Media

Τάσος Κωστής: Έφυγα από την Ελλάδα για να διαχειριστώ τον θάνατο της συζύγου μου

«Όταν ήμουν στο σπίτι, όπου και να κοίταζα μου θύμιζε τη γυναίκα μου» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Τάσος Κωστής έφυγε από την Ελλάδα μετά τον θάνατο της συζύγου του - Η εξομολόγηση για τη ζωή μετά την απώλειά της

Ο Τάσος Κωστής βυθίστηκε στο πένθος πριν από λίγους μήνες για τον θάνατο της συζύγου του. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί τον θάνατό του. 

«Μετά τον θάνατο της γυναίκας μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα για λίγο καιρό. Δέχτηκα μια πρόταση εδώ που με ενθουσίασε κι έτσι έφυγα. Μαζί με τον Λώρη Λοϊζίδη πάμε πίσω στον χρόνο και ανεβάζουμε επί σκηνής τη δημοφιλέστερη και εμπορικότερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου τον "Μπακαλόγατο"», είπε ο Τάσος Κωστής και πρόσθεσε: 

«Η αλήθεια είναι ότι έφυγα από την Ελλάδα για να διαχειριστώ τον θάνατο της συζύγου μου. Ήθελα να φύγω για να αλλάξω παραστάσεις. Όταν ήμουν στο σπίτι, όπου και να κοίταζα μου θύμιζε τη γυναίκα μου. Τα πάντα γύρω μου ήταν εκείνη. Πήρα λοιπόν την απόφαση να πάω στην Κύπρο και για ψυχολογικούς λόγους. Πίεσα τον εαυτό μου να το κάνω για να ξεχαστώ. Μετά τον θάνατο της συζύγου μου άδειασε το σπίτι. Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλο το 24ωρο, μέχρι και το τέλος. Προσπαθώ να πάω παρακάτω. Ενώ τα τελευταία τρία χρόνια πηγαίναμε πολύ καλά το τελευταίο εξάμηνο ήρθαν τα πάνω κάτω. Ξεκίνησε μία κάθοδος προς τον θάνατο και αυτό με τάραξε πάρα πολύ. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Ζω ακόμη και τώρα την αγάπη της συζύγου μου, ήταν τα πάντα για μένα. Στεκόταν δίπλα μου, όχι πίσω μου, και με στήριζε».