TV & Media

«Εκεί υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας»: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη φωτιά που έκαψε το σπίτι της

«Είναι κάτι το οποίο σου έρχεται κατραπακιά» δηλώνει η τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη φωτιά που έκαψε το σπίτι της στον Βαρνάβα © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη φωτιά που έκαψε το σπίτι της στον Βαρνάβα - Η δήλωση της τραγουδίστριας

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για το σπίτι της οικογένειάς της στον Βαρνάβα, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Η τραγουδίστρια προχώρησε σε δηλώσεις λίγο πριν ανέβει στη σκηνή των «Music Events Live» της 88ης ΔΕΘ.

«Γενικώς, αυτή την περίοδο με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν, η αλήθεια είναι πως ταράζεσαι, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τόσοι άνθρωποι βρίσκονται στον δρόμο γιατί κάτι τους συμβαίνει, είτε πνίγονται είτε καίγονται. Είναι τραγικό. Σε σχέση με το σπίτι δεν άλλαξε κάτι. Ήταν κάτι δικό μου, υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως είναι κάτι που με επηρέαζε και θα συνεχίσει να με επηρεάζει. Είναι κάτι το οποίο σου έρχεται κατραπακιά. Λες δεν μπορεί, δεν υπάρχει», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το σπίτι της οικογένειας Ζουγανέλη στον Βαρνάβα κάηκε ολοσχερώς από την πρόσφατη φωτιά. Το συγκεκριμένο σπίτι χρησιμοποιούταν από την οικογένεια Ζουγανέλη ως εξοχικό. Από τη φωτιά δεν επλήγη το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που είχε ανεγείρει στη μνήμη του πατέρα του ο Γιάννης Ζουγανέλης, καθώς βρίσκεται σε άκρη του κτήματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.