TV & Media

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα τη Ναταλία Γερμανού σαν αδερφή, σαν κόρη και τώρα τίποτα

Η νέα δήλωση της ηθοποιού για τη σχέση τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Ιωαννίδου
Μαρία Ιωαννίδου: Είχα τη Γερμανού σαν αδερφή, σαν κόρη και τώρα τίποτα © NDP PHOTO

Μαρία Ιωαννίδου: Η νέα δήλωση και τα παράπονα για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού

Η σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου με τη Ναταλία Γερμανού έχει σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός εξέφρασε παράπονα για την παρουσιάστρια, υποστηρίζοντας ότι πλέον δεν τη σχέση που είχαν στο παρελθόν. 

«Με το Ναταλάκι κάναμε πολύ παρέα στα πρώτα χρόνια, δεν την έχω όμως πια σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Έτσι δεν είναι; Όλοι μεγαλώνουμε. Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, γιατί ήμουν και εγώ μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα» είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Summer’s Cool.

Η Μαρία Ιωαννίδου για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Μαρία Ιωαννίδου ρωτήθηκε και για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και… ουαί και αλίμονο αν ήσουν ξανθιά! Και εγώ ήμουν ξανθιά. Κάποια στιγμή μας είπε στην ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι” το εξής: “Σας έχω πει ότι άλλη ξανθιά δεν θα υπάρχει στην ταινία μου! Μόνο εγώ! Θα τη βάψετε μελαχρινή”. Και το κάνανε».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παιδεύτηκε τόσο πολύ να κάνει αυτό το παιδί (σ.σ. τον Γιάννη Παπαμιχαήλ). Τη βοήθησε πάρα πολύ ο Φρέντυ Γερμανός, να της βρει ειδικό γιατρό γιατί η Αλίκη δυσκολευόταν να κάνει παιδί. Δεν μπορούσε», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d42ny612hr4x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.