TV & Media

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντησή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Τι είπε για την σάτιρα του παρουσιαστή στον Χρήστο Σαντικάι

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντησή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο - Τι είπε για την σάτιρα του παρουσιαστή στον Χρήστο Σαντικάι

Απάντηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο έδωσε με δύο νέα βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με τα όσα του προσάπτει ο παρουσιαστής για τα πρόσωπα που σατιρίζει στις παραστάσεις του.

Ειδικότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε στην εκπομπή του πως «το Δελφινάριο δεν είναι Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους», προκαλώντας την αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή.

Ο ηθοποιός ανάρτησε δύο παλαιότερα βίντεο του Φώτη Σεργουλόπουλου, στα οποία σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος "κοροϊδεύει" ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;» έγραψε στη λεζάντα του πρώτου βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος "κοροϊδεύει" τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;» πρόσθεσε για το δεύτερο βίντεο ο Σεφερλής.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί και τρίτο βίντεο στο οποίο ο ίδιος τοποθετείται για την κριτική που του άσκησε, λέγοντας, μεταξύ άλλων, «τα πλατό δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου».

«Φώτης Σεργουλόπουλος: "Το Δελφινάριο δεν είναι αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να τους κατασπαράζουν τα θηρία". Προφανώς το είπε για μένα, γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο και εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Φώτη μου και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι αρένα για να μπορέσεις εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις, επειδή δεν συμφωνούν με την άποψή σου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα, αυτή τη σάτιρα που κάθε χρόνο έρχονται χιλιάδες θεατές και τη βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός, ξέρεις πώς γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι' αυτό, κάνε εσύ τη δουλίτσα σου να κάνω κι εγώ τη δική μου δουλειά, αυτή που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, την οποία βέβαια ποτέ δεν έχεις δει. Παρ’ όλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας».