TV & Media

Πρεμιέρα στις 16/9 για την Φαίη Σκορδά και το «Buongiorno» στο MEGA

Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα στις 16/9 για το «Buongiorno» στο MEGA - Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της
Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα στις 16/9 για το «Buongiorno» στο MEGA - Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της © NDP Photo Agency

Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα στις 16/9 για το «Buongiorno» στο MEGA - Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA και στην πρωινή ζώνη από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και με το «Buongiorno» δίνει ραντεβού στις 09:20 στο MEGA.

Το «Buongiorno» σκοπεύει να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε.

Δίπλα στη Φαίη Σκορδά θα βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά, άνθρωποι που εμπιστεύεται, αλλά και νέοι συνεργάτες, στους οποίους δίνει τον χώρο για να εξελιχθούν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαΐδου και η Ευάννα Ζουμπούρογλου θα την πλαισιώνουν στο πλατώ. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες. 

Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Στην εκπομπή για την αστρολογία θα βρίσκεται και η Βίκυ Παγιατάκη ενώ στο κομμάτι της μαγειρικής, ο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο θα προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Ακόμη, θα υπάρχουν ενότητες για τη μουσική, τη μόδα, τον κινηματογράφο και άλλα χρηστικά θέματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.