TV & Media

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μάρκο Σεφερλή: Το Δελφινάριο δεν είναι Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους

Τι είπε ο παρουσιαστής για τον ηθοποιό στην εκπομπή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φώτης Σεργουλόπουλος: Η τοποθέτησή του για τον Μάρκο Σεφερλή - Τι είπε ο παρουσιαστής για τον ηθοποιό στην εκπομπή του
Φώτης Σεργουλόπουλος: Η τοποθέτησή του για τον Μάρκο Σεφερλή - Τι είπε ο παρουσιαστής για τον ηθοποιό στην εκπομπή του © NDP Photo Agency

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η τοποθέτησή του για τον Μάρκο Σεφερλή - Τι είπε ο παρουσιαστής για τον ηθοποιό στην εκπομπή του

Το δικό του σχόλιο για τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, η οποία και επικρίθηκε ως ομοφοβική έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος υποδέχθηκε τον Δημήτρη Πιατά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον οποίο μίλησε για τα όρια ανάμεσα στη σάτιρα και την προσβολή εις βάρος άλλων ανθρώπων.

«Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων που στενοχωριούνται», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν ότι στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους» ενώ ο Δημήτρης Πιατάς συμφώνησε προσθέτοντας:

«Έχεις δίκιο Φώτη. Είναι αλήθεια και ξέρω το θέμα που έχει προκύψει. Έχει αλλάξει η εποχή μας. Ο καλλιτέχνης προηγείται της εποχής του, αλλά καμία φορά μιμείται την εποχή του. Η εποχή μας είναι πάρα πολύ σκληρή».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d41mjc5mfscx)

Ακολούθως, ο Δημήτρης Πιατάς αναφέρθηκε σε μια ταινία που πήγε να δει με την εγγονή του και του «άφησε» πικρία για το bullying που προωθούσε.

«Χθες πήρα την εγγονή μου, την Ολίβια για να πάμε σινεμά και να δει ταινία με τον παππού της. Πήγα στο Ζάππειο κι είδα μία ταινία Universal, που είχε bullying, αρνητικούς ήρωες και κακία. Ήταν τελείως αντιπαιδαγωγική παιδεία και τα παιδιά είδανε βία. Μετά ψαχνόμαστε γιατί έχουμε βία στα σχολεία. Ας ψάξουμε με την ευθύνη που έχουμε όλοι εμείς που είμαστε στις καρέκλες. Εγώ αν ήξερα τι ταινία είναι, δεν θα πήγαινα την εγγονή μου γιατί πήγε με πρωτοβουλία του παππού της και της γιαγιάς της να δει μία σκληρή ταινία», ανέφερε ο ηθοποιός και κατέληξε:

«Είναι λάθη. Η εποχή μας έχει διαφοροποιηθεί. Ακόμα κι η ηθική κι η άποψη αλλάζει σε μία νύχτα. Η ιστορία αλλάζει συνέχεια και διαφοροποιείται… Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κι εγώ προσπαθώ να κρατήσω τις κόκκινες γραμμές μου και την αθωότητά μου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.