TV & Media

Μαρίνα Σπανού: Δεν έχω δει ποτέ το «Άκρως Οικογενειακόν»

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την σειρά που έκανε ευρύτερα γνωστό τον πατέρα της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαρίνα Σπανού: Αποκάλυψε πως δεν έχει δει ποτέ το «Άκρως Οικογενειακόν» - Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την σειρά που έκανε ευρύτερα γνωστό τον πατέρα της

Για τη σχέση με τους γονείς της, τις συμβουλές που της δίνει ο πατέρα της αλλά και την καλλιτεχνική της πορεία μίλησε η Μαρίνα Σπανού.

Η Μαρίνα Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωίαν σε είδον» και αιφνιδίασε όταν παραδέχθηκε ότι δεν έχει δει ποτέ τη σειρά, «Άκρως Οικογενειακόν» μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός.

«Δεν το έχω δει, δεν έχει τύχει. Εγώ τα μεσημέρια έτρωγα το φαγητό μου και διάβαζα τα μαθήματά μου» απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση που της έγινε.

«Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάνε ή μην κάνεις αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου», είπε για τους γονείς της και κατέληξε αναφορικά με τον πατέρα της:

«Παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε».