TV & Media

Χρυσοστόμου για τα social media: Δεν καταλαβαίνω γιατί να είμαι κάπου, να περνάω ωραία και να πρέπει να το μάθουν όλοι

«Συγγνώμη, δεν θέλω να κρίνω κάποιον που το κάνει», είπε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρυσοστόμου για τα social media: Δεν καταλαβαίνω γιατί να είμαι κάπου, να περνάω ωραία και να πρέπει να το μάθουν όλοι

Γιώργος Χρυσοστόμου: Τι είπε για τα social media - «Συγγνώμη, δεν θέλω να κρίνω κάποιον που το κάνει», είπε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου και μίλησε για τη σχέση του με τα social media.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε πως προτιμά να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω Instagram, αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Συγγνώμη, δεν θέλω να κρίνω κάποιον που το κάνει, αλλά θέλω να πω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Δεν κρίνω κανέναν, προς Θεού, γιατί πέφτουν και μας τρώνε μετά, "ο Χρυσοστόμου γιατί είπε αυτό;" και τέτοια. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο να είμαι σε ένα μέρος, να περνάω ωραία και να πρέπει να το μάθουν όλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3xeaxwhu6g9)

«Ειδικά στην περίοδο του κορωνοϊού που έσκαγαν stories από Ντουμπάι, εγώ σκεφτόμουν "ρε παιδιά, τι με ενδιαφέρει εμένα ότι περνάτε τέλεια κι εγώ δεν έχω λεφτά να πάω;", αλλού διαβάζω "η πιο κρυφή παραλία της Αθήνας", δεν είναι όμως πλέον. Ε, δεν είναι. Οπότε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να κάνω "γιούχου" στα social media», πρόσθεσε και κατέληξε για όσους «χάνουν» τη στιγμή, βγάζοντας τα πάντα φωτογραφίες:

«Συγγνώμη, δεν το κρίνω, εντάξει. Με μια ωραία φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα διαφωνώ για παράδειγμα, γιατί με το που βγάλεις φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα και το στείλεις, έχεις "χάσει" το ηλιοβασίλεμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Είναι σαν να λες "αχ τι ωραία", αλλά το έχασες, γιατί πάνω στο "τι ωραία", έπρεπε να το στείλεις».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.