TV & Media

Μάριος Αθανασίου: Ζητά συγγνώμη για το βίντεο με τις λάθος πληροφορίες βιασμού

«Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού» - Όσα ανέφερε σε νέα του ανάρτηση

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μάριος Αθανασίου: Συγγνώμη για το βίντεο με λάθος πληροφορίες βιασμού στη Ν. Φιλαδέφεια - «Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού» - Όσα ανέφερε σε νέα του ανάρτηση

Με ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάριος Αθανασίου απαντά γιατί διέγραψε τη χθεσινή (28.08) ανάρτησή του, στην οποία περιέγραφε ότι έγινε μάρτυρας περιστατικού που μια κοπέλα βρισκόταν γυμνή στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας έχοντας πέσει θύμα βιασμού, όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη νέα του ανάρτηση, ο Μάριος Αθανασίου διευκρινίζει πως ο ίδιος έλαβε λάθος πληροφορίες καθώς δεν προηγήθηκε βιασμός. «Κατέβασα την ανάρτηση για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοηθήσανε από την πρώτη στιγμή την κοπέλα αυτή και προς τιμήν τους. Πολλά μπράβο.

»Κατάλαβα ότι έκανα μια αστοχία, μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα. Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιασμού, για άλλον λόγο είχε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση εκεί. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνθηκαν οι άνθρωποι και γιατί μου το μετέφεραν έτσι. Εξακολουθεί για εμένα να παραμένει μια πολύ άγρια εικόνα, ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, άγρια σκηνή να τη βλέπεις» αναφέρει στο βίντεο ο Μάριος Αθανασίου.

«Έτσι ακριβώς όπως έγινε δεν είχα τη δυνατότητα εγώ να διασταυρώσω αν αυτό που βλέπω και αν η πληροφορία που μου λέγανε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής. Δυστυχώς, δεν ήθελα να κάνω και εγώ τον περίεργο. Δεν μπορούσα να βοηθήσω. Αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω περισσότερο στην ανάρτηση που έκανα χθες. Παρουσία της αστυνομίας να αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος είναι απροστάτευτος σε κοινή θέα και να κάθονται οι περίεργοι και οι περαστικοί να κοιτούν» ξεκαθαρίζει ο Μάριος Αθανασίου.

«Αυτό ήθελα να διορθώσω. Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν, ούτε να δώσω μια λανθασμένη αίσθηση, η οποία μπορεί να μεταφερθεί στα social ή στην τηλεόραση με λάθος τρόπο. Σε καμία περίπτωση βέβαια, αναφέρομαι σε φαιδρά σχόλια, δεν το έκανα για δημοσιότητα. Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα» καταλήγει ο Μάριος Αθανασίου.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Μάριος Αθανασίου: