TV & Media

Αταίριαστοι: Απαντούν μετά τις αντιδράσεις περί σεξισμού - και επιμένουν

Με αφορμή το βίντεο και τις φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που έπαιζε στην εκπομπή μετά... σχολίων

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αταίριαστοι: Απαντούν μετά τις αντιδράσεις περί σεξισμού - και επιμένουν
© screenshot/youtube

Αταίριαστοι: Απαντούν μετά τις αντιδράσεις περί σεξισμού

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής «Αταίριαστοι» προσπάθησαν να απαντήσουν για τα σχόλια... θαυμασμού που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες για τις φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο Χρήστος Κούτρας, εις εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Αταίριαστοι» υποστήριξε ότι δεν πρέπει να μπερδεύεται ο θαυμασμός με τον σεξισμό, αναφέροντας πως η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται κοντά στην ηλικία των παιδιών τους.

«Να πω και μία κουβέντα γιατί δεν κρατιέμαι. Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα site, που μας κατηγορούσε -δεν καταλαβαίνουμε, είμαστε ταυτόχρονα και κουτοί, ότι είναι και σεξιστές και δεν το καταλαβαίνουν- να πω ότι η κ. Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του δικού μου γιου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι κι όποιος θεωρεί ότι είναι κάτι τέτοιο, είναι κουτός. Αυτό τελεία, παράγραφος, γεια σας» ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας και συνέχισε:

«Πραγματικά νύχτα βαθιά. Το να θαυμάζεις κάτι, δεν είναι κακό γιατί όταν γράφεις μετά και σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή, δεν μπορείς να γράφεις εσύ για τον ωραίο, μελαμψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη, Ντροπή!»

Κλέλια Ανδριολάτου: Τι είπαν οι παρουσιαστές της εκπομπής

Oι αντιδράσεις στα social media προκλήθηκαν για την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» και τον σχολιασμό των παρουσιαστών Γιάννη Ντσούνου και ο Χρήστου Κούτρα σε βίντεο της ηθοποιού Κλέλιας Ανδριολάτου από τις διακοπές της.

Ειδικότερα, το σχόλιο της εκπομπής στο βίντεο της ηθοποιού ήταν: «Ανδριολάτου και… ξερό ψωμί», με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο να προχωρούν στον παρακάτω σχολιασμό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Χρήστος Κούτρας: «Πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα. Η κυρία Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο. Δώστε λίγο...»

Γιάννης Ντσούνος: Ε, πόσες βουτιές έκανε; Τρεις-τέσσερις; Υπάρχει και στυλ. Εγώ έχω την απορία, πού είναι; Ιθάκη μου φαίνεται... Ιόνιο γενικά... Πολύ ωραία... Εσύ, τι, σου αρέσει τόσο η βουτιά;

Χρήστος Κούτρας: Ναι, ναι, τα βράχια…

Γιάννης Ντσούνος: Ο βράχος; οι σπηλιές εκεί; Τι; Αυτοί γιατί δεν έχουν γυρίσει για δουλειά;

«Ολοκληρώσαμε με την κυρία Ανδριολάτου», είπε ο Γιάννης Ντσούνος. «Γυρίστε να δούμε το Ιόνιο, γυρίστε να δούμε τις ομορφιές της Ελλάδας», με το βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου να ξαναπαίζει, έπειτα από τη σχετική απαίτηση των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.