TV & Media

Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει

«Δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι», λέει ο ηθοποιός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει - «Δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι», λέει ο ηθοποιός

Στον όρο «γκέι», ο οποίος εμφανίζεται στο διαδίκτυο, όταν αναζητά κανείς το όνομά του αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη και ξεκαθάρισε για το ζήτημα: «Αυτό πουλάει, το "γκέι" θα πουλήσει, αλλά αυτό δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει. Μια λεξούλα σαν αυτή δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την ευρύτητα μιας προσωπικότητας, δηλαδή εγώ δεν αισθάνομαι ότι με χαρακτηρίζει αυτό. Ούτε κατά διάνοια».

«Τώρα, το επιλέγουν, γιατί είναι αυτό που θα πουλήσει, που θα δημιουργήσει ένα κλίμα κλπ. Δεν είναι ότι απορρίπτω τον όρο. Φυσικά και υπάρχει, ούτε με προσβάλλει, με ικανοποιεί κιόλας. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να το αποδεχτώ, αλλά δεν είμαι ακριβώς αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Χάρης Ρώμας: «Είμαι 100% άντρας»

«Είμαι 100% άντρας, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα πώς ο καθένας το μεταφράζει, οι κομπλεξικοί που δεν θέλουν να το αποδεχτούν, γιατί θέλουν να βάλουν την ταμπέλα έτσι όπως τη θέλουν εκείνοι και θέλουν να προκαθορίσουν και τη συμπεριφορά σου προς τα έξω και την εικόνα που θα έχεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το κόμπλεξ του καθενός. Δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να με καθορίσει όπως εκείνος θέλει. Γιατί δεν είμαι αυτό που θέλουν και δεν μπορούν να με βάλουν σε ένα καλούπι και δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι», σημείωσε ο ηθοποιός και κατέληξε:

«Εγώ είμαι άντρας, γεννήθηκα άντρας κι αισθάνομαι άντρας. Υπάρχουν άλλοι άντρες που δεν αισθάνονται άντρες και κάνουν επεμβάσεις κι αυτούς τους δέχομαι και τους βγάζω το καπέλο, αφού δεν μπορούν κι είναι εγκλωβισμένη η φύση τους κάπου αλλού. Εγώ όμως, γεννήθηκα άντρας κι είμαι περήφανος για αυτό. Μου αρέσει που είμαι άντρας και το υποστηρίζω το φύλο μου».